Merhaba Tılsım...
Merhaba Tılsım...
Ben daha önce Eminönü sunucusunda oyunuyordum ancak bazı sebeplerden ötürü Tılsım'a geçtim.Burada dostlarımla kâh iyi kâh götü günler yaşadım.Ancak şimdi oyunu bırakıyorum ve sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Hepinizi çok öpüyorum.Herşey için teşekkürler. Scorpion
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
Re: Merhaba Tılsım...
Arkadaşım seni tanımıyorum.O nedenle senin üzerinde hakkım yoktur.Eğer varsa ki helal olsun.Sende hakkını helal et.Ama sonra ben geri döndüm demeScorpioN yazdı:Ben daha önce Eminönü sunucusunda oyunuyordum ancak bazı sebeplerden ötürü Tılsım'a geçtim.Burada dostlarımla kâh iyi kâh götü günler yaşadım.Ancak şimdi oyunu bırakıyorum ve sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Hepinizi çok öpüyorum.Herşey için teşekkürler. Scorpion
Adı:Buse
Soyadı:Çalık
Karakterleri:Rejmeyn, Rejhealt, Rejsihir
Klanı:Arzın Çocukları
Loncası ve yetkisi:Rej Loncası ve Lonca 2. Başkanı
Soyadı:Çalık
Karakterleri:Rejmeyn, Rejhealt, Rejsihir
Klanı:Arzın Çocukları
Loncası ve yetkisi:Rej Loncası ve Lonca 2. Başkanı
Merak etmeyin kararım kesin.Ayrıca teşekkürler dediğiniz gibi helal olsun.Rejmayn yazdı:Arkadaşım seni tanımıyorum.O nedenle senin üzerinde hakkım yoktur.Eğer varsa ki helal olsun.Sende hakkını helal et.Ama sonra ben geri döndüm demeScorpioN yazdı:Ben daha önce Eminönü sunucusunda oyunuyordum ancak bazı sebeplerden ötürü Tılsım'a geçtim.Burada dostlarımla kâh iyi kâh götü günler yaşadım.Ancak şimdi oyunu bırakıyorum ve sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Hepinizi çok öpüyorum.Herşey için teşekkürler. Scorpion:P
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- AmisosxxPitbuLL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Gerçek yaşantında başarıla dilerim.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım oyunu temelli bırakmış olsan bile onca emeğini karakterlerini sakın silme sırf arada girip eski dostlarla sohbet etmek için bile bırakmaya değer benim gibi alayını silip sonradan pişman olma
ops:
Hayatında başarılar dilerim. Temelli bırakmak istiyorsan forumuda takip etme tavsiyem insanın oynama iştahı kabarıyor
.
Hayatında başarılar dilerim. Temelli bırakmak istiyorsan forumuda takip etme tavsiyem insanın oynama iştahı kabarıyor
Sivilde BasarıLar diLerim arkadasım umarın hersey beklediqin ve mutlu olduqun sekilde oluR. Allah yolunu daim ve acık etsin..
Kod: Tümünü seç
Basarmak icin önce caba göstermek,cabalamak içinse basaracaqına inanmak gerekiR.
Allah Yolunu Açık etsin yiğidim Teşke Nickini yazsaydın 
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
as h.g

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
-
- Salgın Koruyucusu