#passoligkaldırılsın
Banka kartı ile akçe çekmek
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Re: Banka kartı ile akçe çekmek
Benim ki de hesap kartı ama nedense bu kart uygun değil diyor anlayamadım.Lahza yazdı: ↑06 Şub 2018 15:28 Ziraat Bankası hesap kartım mevcut, daha önce Ziraat Bankası kartı ile de Halk Bankası kartı ile de PlayStore’da alışveriş yaptım, herhangi bir problem ile karşılaşmadım, kart numarası dediği yere kartın numarasını yazarak devam ediyorum ekstra birşey yapmıyorum.
Kredi kartı değil, hesap kartı arkadaşlar bu arada, bir karışıklık yok ücreti direk hesaptan düşüyor.
Usta 5 kere girdim o sayfaya hiçbir kısıtlama yok hepsinde "YOK" yazıyor.

Usta kısıtlamalar bölümünde internete açık yazıyor. Müşteri hizmetlerinde tuşlamaların neredeyse hepsine girdim düzelmedi hala. Yüz yüze de konuşma yok galiba ulaşamadım kimseye. Şubeye gittim onlarda yardımcı olmadı anlamadım ne yapıcam ben şaka gibi iş :d kartta para var, herşey açık gözüküyor, şubeye sordum alışveriş yapabilirsiniz diyor ama "bu kart tipi uygun değil" uyarısı alıyorum. Kart bilgilerini girip onayladıktan sonra telefona kod geliyor 2500 akçe için 31 tl çekilecek falan diye, kodu yazıyorum siteye dediğim hata geliyor.xHASANBEYx yazdı: ↑06 Şub 2018 15:36
Senin internete kapalıdır reis . Ben 3 bankadan akçe çekiyorum ziraat yapıkredi garanti hepsi de banka karti kredi karti değil. Ziraat hesabın alışverişe kapalıdır. Müşteri hizmetlerinden arayıp konuş derim yeni çektim akçe ziraattan dün çektim hatta bir sorun olmadı.
Onu hiç duymamıştım ama futbolla falan ilgiliymiş onun yerine ininal alabilirim daha iyi olur gibi

- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Rasenganm yazdı: ↑06 Şub 2018 17:06Usta kısıtlamalar bölümünde internete açık yazıyor. Müşteri hizmetlerinde tuşlamaların neredeyse hepsine girdim düzelmedi hala. Yüz yüze de konuşma yok galiba ulaşamadım kimseye. Şubeye gittim onlarda yardımcı olmadı anlamadım ne yapıcam ben şaka gibi iş :d kartta para var, herşey açık gözüküyor, şubeye sordum alışveriş yapabilirsiniz diyor ama "bu kart tipi uygun değil" uyarısı alıyorum. Kart bilgilerini girip onayladıktan sonra telefona kod geliyor 2500 akçe için 31 tl çekilecek falan diye, kodu yazıyorum siteye dediğim hata geliyor.xHASANBEYx yazdı: ↑06 Şub 2018 15:36
Senin internete kapalıdır reis . Ben 3 bankadan akçe çekiyorum ziraat yapıkredi garanti hepsi de banka karti kredi karti değil. Ziraat hesabın alışverişe kapalıdır. Müşteri hizmetlerinden arayıp konuş derim yeni çektim akçe ziraattan dün çektim hatta bir sorun olmadı.
Onu hiç duymamıştım ama futbolla falan ilgiliymiş onun yerine ininal alabilirim daha iyi olur gibi
Kardeş Senin banka kartın eskiden paypal vardı o kapandı senin hesabın Sanal posa kapalı tam hatırlamıyorum 3d secureye kapalı sanal pos demek onu açtırmak gerekir. Actirmazsan çekmez.

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İSTİLA
İnınal kart al ing bankın on ödemeli kartı ondan akçe çekebilirsin.Rasenganm yazdı: ↑06 Şub 2018 17:06Usta kısıtlamalar bölümünde internete açık yazıyor. Müşteri hizmetlerinde tuşlamaların neredeyse hepsine girdim düzelmedi hala. Yüz yüze de konuşma yok galiba ulaşamadım kimseye. Şubeye gittim onlarda yardımcı olmadı anlamadım ne yapıcam ben şaka gibi iş :d kartta para var, herşey açık gözüküyor, şubeye sordum alışveriş yapabilirsiniz diyor ama "bu kart tipi uygun değil" uyarısı alıyorum. Kart bilgilerini girip onayladıktan sonra telefona kod geliyor 2500 akçe için 31 tl çekilecek falan diye, kodu yazıyorum siteye dediğim hata geliyor.xHASANBEYx yazdı: ↑06 Şub 2018 15:36

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Birşey yok kartı alıp yükleme yapıyorsun akçeni çekiyorsun sıkıntısız ve sorunsuz
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Passoligin yıllık kullanım ücreti 35 lira. İninal 24 lira. Tasarruf falan.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Enpara alın kullanın evinize kadar getiriyorlar kartı havale eft aidat vs hiçbir ücreti yok.. Hem hesap kartını hem kredi kartını kullanıyorum çok memnunum...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
Merhaba, bende geçen gün kredi kartı ile akçe çekecektim ama İnternete kapalı diye mesaj geldi ekrana. Bende mobil uygulamadan İnternet alışverişi açtım ondan sonra oldu. Sizde deneyebilirsiniz.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...