Rehber oyuncular.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Rehber oyuncular.
Elwing reyiz oyuncuları sevindiriyor, dünya 1 dakikalığına mutlu oluyor
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Siz Elwing'i diğer GM'ler ile karıştırdınız galiba.yun1010 yazdı:Yanlış gelmişsin kral hızlı destek öteki tarafta buralar sana göre değil :=)

sobee hatırası fotoğrafı mevcut bende kimsede yoksa atarım bir kaç saat sonra
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Verilen hatıra eşya geri alınır mı? Sevgili Elwing.Elwing yazdı: ↑06 Şub 2018 19:33Rehber ceketleri de, şuan etkinlikçiler de bulunan kırmızı kıyafetlerde Sobee Hatırası olarak geçmekte CHAPPIE
Her nerede olursa olsun doğru bilgiyi vermek bizim işimizyun1010 yazdı:Yanlış gelmişsin kral hızlı destek öteki tarafta buralar sana göre değil :=)![]()
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Gönüllü ekipten tüm yöneticiler ile az çok muhabbetim var. Çoğu ile kp kasarken baskına geldiklerinde tanıştık Elwing baskına gelince hoşgeldin yazardım hoş bulduk bile demeden giderdi, Afrasiyab ile ayrı bağımız var. Elwing cool takılıyor. İlk defa şimdi konuştuk :=)
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Konuyu görünce Rehber ekipte görev aldığım zamanlar hatırıma geldi. Eski ekran görüntülerini karıştırdım fakat ceketin ve tagın bir tane dahi fotoğrafını bulamadım. Muhtemelen kaybettiğim bir kaç fotoğraf dosyasından biri de bu fotoğrafların olduğu dosya olsa gerek
Gerçekten zevkli bir görevdi. Bazı kişisel nedenlerden dolayı oyuna giremeyeceğim için ekipten ayrılmak zorunda kalmıştım ve ceketi kasaya koymuştum. Bir süre de öylece kasada kaldı. Fakat 3 aylık bir aradan sonra yeniden giriş yaptığımda ceketin hesaptan alındığını gördüm
Yine aynı şekilde bir ekibin kurulmasını dilerim.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya