Rehber oyuncular.
Rehber oyuncular.
Bir aralar rehber oyuncular vardı ayrı ceketler verilmişti onlara hatırlayan var mı? Ve varsa ceketin fotoğrafını paylaşabilir misiniz unuttum ve şuan nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum
Nothing
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Rehber oyuncular.
Erciyesli bir tane eski rehber vardı. Onun imzasında o ceketi bulabilirsin.
Dostum bunu bulabildim. Umarım merakınızı giderir, bakınız;
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
- Titxberber
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
nasıl rehber olmuştun anlatır mısın
ceketlere noldu sonradan
AhGü
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
Bu videoda rahatlıkla görebilirsin:
Eskiden alım yapılıyordu. Sadece Eminönü bölgesinde duruyorlardı. Ceket buluşma hatırasıydı. Rehberlikler bitince çantadan geri aldılar diye biliyorum.
Eskiden alım yapılıyordu. Sadece Eminönü bölgesinde duruyorlardı. Ceket buluşma hatırasıydı. Rehberlikler bitince çantadan geri aldılar diye biliyorum.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Denetmen seçimi gibiydi. Başvurduk seçildik. Msn grubu vardı. Ceket ise ismini belirttiğin karaktere yükleniyordu. İsminin başında rehber yazıyordu o hesaptaki tüm karakterlerin için geçerliydi, dükkandan açıp kapatılıyordu. Çok fazla kişiye yardımım dokunmuştu. Ancak yığınla özel mesaj geldiği için yetişemediğim bazı arkadaşlar sitem ediyordu.Titxberber yazdı: ↑06 Şub 2018 15:32nasıl rehber olmuştun anlatır mısın
ceketlere noldu sonradan
Ben Rehber olmadım. Arkadaşın merakı için görsellerden arama yaptım. İKV Rehber Takımı! Başladı! Bu konudan bilgi sahibi olabilirsin.Titxberber yazdı: ↑06 Şub 2018 15:32nasıl rehber olmuştun anlatır mısın
ceketlere noldu sonradan
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
2009 2010 yıllarında tılsım sunucusunda rehberlik yapmıştım
xXxSERDARBEYxXx di
xXxSERDARBEYxXx di
Rehber alım başvuruları sonrasında foruma özel paneller açılmıştı ve o panele nasıl yardım yaptığımızı fotoğraflarla yetkili ekibin göreceği konuya atıyorduk.Titxberber yazdı: ↑06 Şub 2018 15:32nasıl rehber olmuştun anlatır mısın
ceketlere noldu sonradan
Ceket ve oyunda rehber tagları verildi tabi bu tagı sadece eminönünde açıyorduk. Harici yerde açmak yasaktı.
Messeger zamanında A. Özgür Bolat saygıyla anıyoruz. Gül abla vardı ve msnde ikv rehber grup yapılmıştı ve oradanda yazışma yapıyorduk.
Halen birkaç mesajlar mevcut ama Tüm Haklarımız Saklıdır...