lakin üstte yorum yapan arkadaşa katılıyorum adamların yaptıkları olay bambaşka birşey senin olay başka birşey onlara yapılan haksızlık gibi olur
İkv Karaköy Tasarımım-1
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: İkv Karaköy Tasarımım-1
İşe alındın, Pazartesi İTÜ, Sobee Studios’da başlıyorsun görevinde başarılar
şaka bir yana ellerine sağlık böyle şeylerle uğraşman güzel sevindirici,
lakin üstte yorum yapan arkadaşa katılıyorum adamların yaptıkları olay bambaşka birşey senin olay başka birşey onlara yapılan haksızlık gibi olur
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Keşke ikv bu kadar güzel yenilikler yapılsa neden ilgilenilmiyor böyle tarihi bir oyunaAgahEfendi yazdı: ↑28 Oca 2018 00:01 Bende bu videoyu sevdim misal ikv bu grafiklerde olsaydı diye düşündüm adamlar yapıyor
daha gelişmiş programlar var isim vermek istemiyorum ücretli onlar tasarım için onlarla uğraşırsan daha çok geliştirirsin kendini ve daha gerçekci bir tasarım ortaya koyabilirsin bu programla fazla birşey yapamazsın yukarda Agahbey'in paylaştğı videodaki program kafamda bi isim var ama ücretli olması lazım o program gibi daha gelişmiş programlarla çalışırsın baya gelişirsin 1 yıl uğraşman yeter İKV SOBEE'ye başvur alınma şansın artar ama dediğim gibi ücretli program kullanmadan kendini geliştiremezsin çok zor çünkü asıl tasarım ve efekt gibi özellikler o programlarda
- ilkay64
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ÖNCÜLER
Özcan yaptığın çalışma güzel ve başarılı
Seni Yüreğim Ekibi Olarak Tebrik Ediyoruz ...
Seni Yüreğim Ekibi Olarak Tebrik Ediyoruz ...

- ilkay64
- İskele Babası
- Lonca: ÖNCÜLER
Özcan Farklı Tasarım Ve Konuyla İlişkin İkv Halkının
Haberdar olabilmesiyle alakalı güzel Planlarım var
Konuşabiliriz ....
Haberdar olabilmesiyle alakalı güzel Planlarım var
Konuşabiliriz ....

Her ikinizinde ellerine sağlık velakin bu videodaki arkadaşı bırakın grafiksel başarısını hayal dünyası bile zengin.. Helal olsun..AgahEfendi yazdı: ↑28 Oca 2018 00:01 Bende bu videoyu sevdim misal ikv bu grafiklerde olsaydı diye düşündüm adamlar yapıyor
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kıyamet vakti dediğin böyle olur dolu dolu olur.. bizim oyun çok boş ve oyuncu kazanmamasının en büyük sebebi grafikler..AgahEfendi yazdı: ↑28 Oca 2018 00:01 Bende bu videoyu sevdim misal ikv bu grafiklerde olsaydı diye düşündüm adamlar yapıyor
Nothing
Map sanki cs 1.5 assault gibi üstten bakınca
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Sanki seni bir yerden gözüm ısırıyor 
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
reel hayatında başarılar.