Bütün karakterlerim
Re: Bütün karakterlerim
Bende anlamadım arz karakteri ve lodos karakteri sancağa bırakıp, oyunu alta alıp yabancı dizilerimi izliyorum. Ama neden oraya karakterleri koyup alta aldığımı bilmiyorum girmeyince bişey olmaz ama hakim olamıyorum her gün böyle sanki, O gemi bir gün gelecek der gibi...
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Konsantrasyon 1 3 için uğraşıyorum şu sıralar 2 tane kons 1 2 var elimde
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Oynamayın zorla mı? Size ne milletin oynamasından? Güncelleme gelmiyor diye bu forumda milletle dalga geçenler vardı neden oynuyorsunuz diye dalga geçiyor güncelleme bekleyenleri aşağılıyorlardı.Şimdi güncelleme gelecek.İnsanlar eksikleri için uğraşıyor.Eksiği olmayan giriyor 1 saat muhabbet,klan savaşı yapıyor.Senin gibi böyle boş konular açan bir kaç kişi kaldı şu forumda.Anca uyduruk konular ve hep aynı oyundan soğutma çabaları.Yalan dolan yazılar.Kimse sizi zorla tutmuyor burada.Oynamıyorsanız forumda boş yapmayın uzayın hadi naş naş.Bir dünya oyun var.
herhangi bir oyun oynuyor musun?kubi07 yazdı: ↑05 Şub 2018 00:19 Ben oynamıyorum.
Hala oynayanların amacınıda anlamıyorum.
Gerçekten önemli bir soru.
Niçin hala bu oyunu oynuyorsunuz?
Ben şahsen oynamıyorum ama ikvnin hatırına, hergün foruma giriyorum güncelleme gelicek mi ne olacak diye bakıyorum.Oynamama nedenim ikv oynarken aldığım zevkin %5ini bile almıyorum artık.sen birde fullenmişsin. Benm hesaplarda ne çemberli itemleri full ne de bir tılsımım var.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
Urfa mı antep mi babo nerelisen hele gel bi çayımı iç,kaçaktır ha seversenAgahEfendi yazdı: ↑05 Şub 2018 03:21 Oynamayın zorla mı? Size ne milletin oynamasından? Güncelleme gelmiyor diye bu forumda milletle dalga geçenler vardı neden oynuyorsunuz diye dalga geçiyor güncelleme bekleyenleri aşağılıyorlardı.Şimdi güncelleme gelecek.İnsanlar eksikleri için uğraşıyor.Eksiği olmayan giriyor 1 saat muhabbet,klan savaşı yapıyor.Senin gibi böyle boş konular açan bir kaç kişi kaldı şu forumda.Anca uyduruk konular ve hep aynı oyundan soğutma çabaları.Yalan dolan yazılar.Kimse sizi zorla tutmuyor burada.Oynamıyorsanız forumda boş yapmayın uzayın hadi naş naş.Bir dünya oyun var.

dediğin durum bende de vardı . Karakterleri en nihayetinde herşeyi satarak elimi ayağımı çekmiştim ara vermiştim ara verince tekrar özlüyor insan sonra 0 dan başladım işte şimdi pek tutanamadım maden çek çek iflahım kurudu. Bir uğraş edin oyunda daha önce yapmadığın yada ara vericeksin ikisinden birini seç. Kuklacıdasın sanırım nickin ne kuklacıda?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Oynuyorum ama mmorpg oynamıyorum.
WoT, Battlefield gibi oyunlar oynuyorum artık.
Eskiden saatlerce zincir mağarasının önünde cevriyeye gurup kurup kesmeye çalışırdık, hiçde sıkılmazdım.
İkvdeki güncellemesiz hayat beni ikvden soğuttu ama çoğu oyuncu aynı iştahla oynuyor acayip.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Oyunu iki defa bıraktım ben. İkincisi en sağlam bırakma şeklimdi. Kıyamet Amplikatörü ürettim, Kıyamet Asa'yı yükselttim ve bu işlemlerden 20-30 dakika sonra plus yokken karakteri sildim. Dedim ki bırakayım bu oyunu, vakit harcıyor. Başka oyunlar oynarım.
Zaman içinde fark ettim ki hiç bir oyundan zevk alamıyorum. MMORPG benim en sevdiğim oyun türüdür ve bu türde beni İKV kadar tatmin eden, eğlendiren ikinci bir oyun bulamadım.
Ayrıca harika bir hikayeye sahip olan bir oyun İKV. Foruma kayıt olduğumdan beri hikaye hakkında konular açılıyor, oyuncular olarak hep beraber teoriler üretiyoruz. Yazdığım mesajların yarısını bu konulara yazmış olabilirim bile.
Bir de tabii ki arkadaşlıklar. Allah'a şükür ki Teşkilat'ta oynadığım son 1,5 senede çok iyi insanlar ile karşılaştım. Güzel arkadaşlıklar edindim. Zaten Çemberlitaş'ın item attığı yok, bir zaman sonra fark ettim ki Discord'ta yaptığımız muhabete oyun meze olmuş, eşlik ediyor.
İtemlerin tam da olsa, tılsımların tam da olsa bu oyunu oynamaya devam edersin hocam. Eminönü'ne çıkar, bölgeye ''Görevi olan varsa yardımcı olabilirim.'' yazarsın, klan savaşına katılır karizmanı harcarsın, loncanda ki arkadaşlarına senin oyundaki seviyene gelmesi için eşlik edersin. Onu edersin, bunu edersin... Oynamaya devam edersin, iyi oyunlar.
Zaman içinde fark ettim ki hiç bir oyundan zevk alamıyorum. MMORPG benim en sevdiğim oyun türüdür ve bu türde beni İKV kadar tatmin eden, eğlendiren ikinci bir oyun bulamadım.
Ayrıca harika bir hikayeye sahip olan bir oyun İKV. Foruma kayıt olduğumdan beri hikaye hakkında konular açılıyor, oyuncular olarak hep beraber teoriler üretiyoruz. Yazdığım mesajların yarısını bu konulara yazmış olabilirim bile.
Bir de tabii ki arkadaşlıklar. Allah'a şükür ki Teşkilat'ta oynadığım son 1,5 senede çok iyi insanlar ile karşılaştım. Güzel arkadaşlıklar edindim. Zaten Çemberlitaş'ın item attığı yok, bir zaman sonra fark ettim ki Discord'ta yaptığımız muhabete oyun meze olmuş, eşlik ediyor.
İtemlerin tam da olsa, tılsımların tam da olsa bu oyunu oynamaya devam edersin hocam. Eminönü'ne çıkar, bölgeye ''Görevi olan varsa yardımcı olabilirim.'' yazarsın, klan savaşına katılır karizmanı harcarsın, loncanda ki arkadaşlarına senin oyundaki seviyene gelmesi için eşlik edersin. Onu edersin, bunu edersin... Oynamaya devam edersin, iyi oyunlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık