Sohbet Balonundaki Kusur

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sohbet Balonundaki Kusur

Mesaj gönderen besiktasask »

Yönetim bir şey yapabilir mi bilmiyorum sonuçta ayrı harfler sadece aynı ismi büyük ve küçük harflerde ayrı ayrı alamıyorsunuz ama oyuncu şunu yapabilir misal "Öğretmen" nickini almışsa kullanmadığı bir hesaptan bunun "Oğretmen,Ogretmen,Ögretmen" nicklerini açarak bunun önüne geçebilir diye düşünüyorum. Tabi bu küçükte olsa işe yarayacak bir çözüm bence
Resim
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

oyunu windows uzerinden oynamiyorum gerci oyunu fazla oynamiyorum bu aralar hic girmiyorum hatta. bilgisayarim windows degil isletim sistemi dili ve bolgesel ayarlarim turkce ve turkiye degil ama turkce karekter paketim var. oyun icerisinde bir takim turkce karekterleri goremiyorum. sizde bilgisayarinizi o karekterleri goremeyecek hale getirebilirseniz sorununuz cozulmus olur. cozum beklemek veya kendiniz cozmeye calismak size kalmis birsey. yillar oncesinden turkce karekterleri goremememle ilgili konuya buradan gorebilirsiniz
viewtopic.php?f=138&t=131653
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

İşte bu yüzden ismi küçük olanlarla arkadaş olmuyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Düzeltmezler boşuna çabalamayın.
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Bu konuyu yine biri acmisti, sonra baska biri de oyunun dosyalarindan metin belgesinin puntosunu degistirme yontemini soylemisti, herkes bu degisikligi yapacagina oyuna duzenleme getirilebilir bence de 😅
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Umarım siz değerli oyuncularımızın mağduriyetini giderirler Yönetmen arkadaşlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

besiktasask yazdı: 04 Şub 2018 03:39 Yönetim bir şey yapabilir mi bilmiyorum sonuçta ayrı harfler sadece aynı ismi büyük ve küçük harflerde ayrı ayrı alamıyorsunuz
Yönetim bir şey yapabilir, mesela sohbet kısmındaki harfleri büyütmek :thinking_face:
besiktasask yazdı: 04 Şub 2018 03:39 ama oyuncu şunu yapabilir misal "Öğretmen" nickini almışsa kullanmadığı bir hesaptan bunun "Oğretmen,Ogretmen,Ögretmen" nicklerini açarak bunun önüne geçebilir diye düşünüyorum. Tabi bu küçükte olsa işe yarayacak bir çözüm bence
İşlerini yapsalar, oyuncuyu umursasalar böyle garip ve saçma yollara gerek kalmaz. Bonoları getirmemek için ipek ve latexleri biriktirin öyle alışveriş yapın demişlerdi. Yüzlerce kişi eşyasını çaldırdı ama umurlarında mıydı acaba :thinking_face: Nasıl olsa akçe geliyor ne gereği var uğraşmanın, düzelmenin ama değil mi :) Şimdi bir anda yıllar sonra bono tekrar geldi, öncesinde neden gelmedi bu kadar mağdur olması mı gerekiyordu gelmesi için. Ayrıca; yıllarca 8 tılsımla dolaştı herkes, sonra bir anda bir açıklama... O bir oyun hatasıydı artık 4 olacak. Peki yıllarca neden beklediniz o zaman.... Daha ne çözülmemiş hatalar varda uzatmak istemiyorum.

Konunun dışına çıkıyorum bu ekibin umursamazlıkları, ilgisizlikleri aklıma geldikçe sinirleniyorum malesef :rage: Yıllarca güncelleme getirememiş olabilirsin, fakat oyun içi hataları bile çözmemenin, uğraşmamanın, oyunu yalnız bırakmanın bir açıklaması olamaz.

Kısaca bu olay da yıllardır şikayet geldiği halde değiştirilmemiş ise bu saatten sonra pek ümit yok.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Devenizi sağlam bağlamadıktan sonra ne kadar tevekkül etsenizde.. Aşağıda ki uygulamalara dikkat edin.
AgahEfendi yazdı: 26 Oca 2018 01:51 Yöntemler;

-PM atan kişi size, sizden tılsım veya yüklü miktarda para isteyecek kadar yakın birisi mi?
-Değil ise game over.

-PM atan kişi arkadaş listenizde ekli mi ?
-Değil ise ekleyerek kaç lv olduğuna bakınız.1 level ve mısır çarşısında mı? Game over.

-PM atan kişi loncanızdan ise loncada açık olup olmadığını kontrol ediniz.
-Değil ise game over.

-PM atan kişi şifrenizi mi istedi? Semiha'da çok lag mı varmış? "knk yerime girsene mi" dedi.
(Kendini zeki zanneden en basit bölüm bossudur)
-Üstteki maddeleri tekrar uygulayın ardından "sen kimsin bilader" diye pm atın.Hemen oyundan çıkacaktır.

-Bir adet hesap açarak adınıza açılabilecek bu tür nickleri siz açınız ve başkasının açmasını engelleyiniz.

-Dalgınlığınıza mı geldi ?
-You are dead.

Öneri 1 : Gerçek hayatta tanımadığınız yeri yurdu belli olmayan kimseye şifre , tılsım vesaire vermeyiniz.Bazı dostluklar istisnadır.Ama öyle tipler vardır ki loncaya gelip pusuya yatar belki günlerce belki haftalarca.Dersin bu adam bir melek ama gel gör ki bir tılsım emanet ettiğinizde şeytana dönüşüyor ve yer yarılıp içine giriyor.Çok yakın zamanda buna şahit olmuştum.

Öneri 2 : Foruma bence loncalarınızda bulunan kişilerin listesini yazmayın.Ne faydası var bunu yazmanın ? Adam geliyor bakıyor isimlere ve çakmasını yapıp pm atıyor.Bir ara birileri dadanmıştı sürekli aynı şeyi yapıyor.Adama diyorum yemezler oyundan çıkıyor 5 dk sonra yine başka isimle 1 lv mısır çarşısında yine aynı senaryo.Bari senaryoyu değiştir neyse.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

ikomanche yazdı: 04 Şub 2018 15:30
besiktasask yazdı: 04 Şub 2018 03:39 Yönetim bir şey yapabilir mi bilmiyorum sonuçta ayrı harfler sadece aynı ismi büyük ve küçük harflerde ayrı ayrı alamıyorsunuz
Yönetim bir şey yapabilir, mesela sohbet kısmındaki harfleri büyütmek :thinking_face:
besiktasask yazdı: 04 Şub 2018 03:39 ama oyuncu şunu yapabilir misal "Öğretmen" nickini almışsa kullanmadığı bir hesaptan bunun "Oğretmen,Ogretmen,Ögretmen" nicklerini açarak bunun önüne geçebilir diye düşünüyorum. Tabi bu küçükte olsa işe yarayacak bir çözüm bence
İşlerini yapsalar, oyuncuyu umursasalar böyle garip ve saçma yollara gerek kalmaz. Bonoları getirmemek için ipek ve latexleri biriktirin öyle alışveriş yapın demişlerdi. Yüzlerce kişi eşyasını çaldırdı ama umurlarında mıydı acaba :thinking_face: Nasıl olsa akçe geliyor ne gereği var uğraşmanın, düzelmenin ama değil mi :) Şimdi bir anda yıllar sonra bono tekrar geldi, öncesinde neden gelmedi bu kadar mağdur olması mı gerekiyordu gelmesi için. Ayrıca; yıllarca 8 tılsımla dolaştı herkes, sonra bir anda bir açıklama... O bir oyun hatasıydı artık 4 olacak. Peki yıllarca neden beklediniz o zaman.... Daha ne çözülmemiş hatalar varda uzatmak istemiyorum.

Konunun dışına çıkıyorum bu ekibin umursamazlıkları, ilgisizlikleri aklıma geldikçe sinirleniyorum malesef :rage: Yıllarca güncelleme getirememiş olabilirsin, fakat oyun içi hataları bile çözmemenin, uğraşmamanın, oyunu yalnız bırakmanın bir açıklaması olamaz.

Kısaca bu olay da yıllardır şikayet geldiği halde değiştirilmemiş ise bu saatten sonra pek ümit yok.
Her şeyi devletten bekliyor<uz , sunuz. )
Resim
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

Büyük aktarımlar, tılsım paylaşımları veya "bölgede düştüm elektrik gitti yerime girer misin?" gibi konularda üşenmeyip yapılacak çok basit yöntemler var...
- skype, discord, telefon.. vs bir iletişim yolu ile haberleşmek. (Yeri geliyor m1 im çalındı arkadaş sanmıştım diyenler çıkıyor, m1 i yaptığınız süre mi uzun yoksa bir şekilde resmen iletişim kurarak garantili iş yapmak mı uzun sürer?)
-Loncada ise isminin altında lonca adının tagının olduğu karakteri emde, kalede her hangi bir yerde yanında görerek yapmak.
-Sizden bir anda böyle talebi olanlar olduğunda gözleri açıp, arkadaş listesine ekleyip diğer teyitlerle birlikte bir gözden geçirmek.

Nacizane kendi yöntemim; Parıltı diye şifacım var. Parilti'dan Pariltı'ya kadar formatları elimde var. Zaten loncasız bir Parılti :) karakterini kimse dikkate almaz çevremden.

Konularda bir yerde oyun içindeki yazım fontunun değiştirilebildiği bir yöntem anlatılmıştı isterseniz onu araştırın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön