Burdan Yönetime Seslenıyorum
Günde 1 kere Bakım yapıyorsunuz Sabah 6 da bide akşam 10 da yapsanıza
Ne Güzel Olur Hem C.tdeki Bug Gider Hem Oyun Yenılenır Ne Güzel Olur
Zaten 1 Dk Sürüyor Cok Deil Bence Yapılmalı....
1 Saatten Fazla Oldu Parmaklarım Kırldı Sag Elim Telef Oldu Şimdi Sol Elimle Basıyorum
Orhanbuluttt yazdı: ↑04 Şub 2018 01:27
1 Saatten Fazla Oldu Parmaklarım Kırldı Sag Elim Telef Oldu Şimdi Sol Elimle Basıyorum
Orhanbuluttt yazdı: ↑04 Şub 2018 01:27
Karakter tikladigin yere 5 saniye sonra gidiyor, yetenekler de ayni sekilde. En iyisi oyunu oynarken ayni zamanda kahve fali baktirmak, boylece 5 saniye sonraki hareketlerimizin ne olmasi gerektigini ogrenebiliriz
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)
yillar oncesinden hatirladigim kadariyla sabah guncellemesi geri sayimi basladigindan sonra er meydanina ve grup bolgesine giris yapamazsin ayrica tum sunucu sifirlaniyor yani tum madenler yaratiklar felan hersey bastan basliyor ve grup bolgesindeysen bolgeden atiyor. yillar once boyleydi guncelleme gelmedigine gore hala boyle olmasi lazim. aksam gelecek bir bakim yaklasik 45 dakikalik bir zamani grup bolgesi icin kullanilmaz veya riskli hale getirir.
girayankara yazdı: ↑04 Şub 2018 07:49
yillar oncesinden hatirladigim kadariyla sabah guncellemesi geri sayimi basladigindan sonra er meydanina ve grup bolgesine giris yapamazsin ayrica tum sunucu sifirlaniyor yani tum madenler yaratiklar felan hersey bastan basliyor ve grup bolgesindeysen bolgeden atiyor. yillar once boyleydi guncelleme gelmedigine gore hala boyle olmasi lazim. aksam gelecek bir bakim yaklasik 45 dakikalik bir zamani grup bolgesi icin kullanilmaz veya riskli hale getirir.
zaten kullanılmıyor. en azından bakımdan sonra kullanılabilir hale gelir.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
2013 yılında saat 18:30 da oyun sunucularımız 30 dk sonra bakıma girecektir yazıyordu ve saat 19:00 da kapanıyordu. Bencede yüne böyle bir sistem olsa güzel olur saat 18:30 dan sonra kimse bölgelere girmesse hiçbir şey olmaz.