Sordum soruyu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sordum soruyu

Mesaj gönderen Seven »

Horoz bile yılda 1 sefer yumurtluyor.

Şöyle bir video atayım. Hiç birşey olmaz demeyin.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Tolgacan108 yazdı: 02 Şub 2018 13:44 Oyundaki o kadar gizem içinden tek merak ettiğin gerçekten bumu ? 😀
Tek merak ettiğimin bu olduğunu söylemedim.Zaten hikaye, tarihçe ve görev metinlerine oldukça hakimim.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Horoz hikayesi ne alaka bende bilmiyorum ama çok anlamlı :thinking_face:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Esadullah yazdı: 02 Şub 2018 17:54 Horoz hikayesi ne alaka bende bilmiyorum ama çok anlamlı :thinking_face:
:') :') :') Her olaya değişik yaklaşmak lazım.
Bardağın sadece boş tarafı değilde birde dolu tarafıyla bakıp etrafı tek yönlü değilde çift yönle bakmak gerekir.

Horoz hikayeside arkadaşın bahsetmiş olduğu mitoz bölünmeyle mi fare adamlar ürüyor dedi bende bu açıdan bakarak ufak bir anlam taşımaya çalıştım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Meranların hiçbiri erkek değil diye biliyorum. Sebebi patlamayla ya da hatırlayamadığım bir başka sebepten ölmüş olmaları.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

TOLGARDA yazdı: 02 Şub 2018 19:55 Meranların hiçbiri erkek değil diye biliyorum. Sebebi patlamayla ya da hatırlayamadığım bir başka sebepten ölmüş olmaları.
Meran muhafızları ve gecenin takipçileri erkek.Zaten olay şu onların erkeklerinin olduğu hikayede geçiyor yani oyunda olmasada bunu biliyoruz.Ama fare adamlar böyle sanki işte aralarında ürüyorlar diyerek geçiştirilmiş gibi.Diğer lanetli meran ve buz büyücülerine bakarak aradaki farkı görebilirsin.Ve tüm erkek meranların öldüğü hakkında en ufak bir bilgi oyunda yok.Sen tarhass'ın yıkılışı ile karıştırmış olmalısın.

Şimdi konuya tekrar dönecek olursak şöyle düşünelim : Karaköy videosunda öyle sert konuşmalar yapan bir fare adam klanı lideri deniz atı gibi hamile mi kalıyor yani? Tüm karizması gitti o zaman o adamın.

Yani yukarıda biri bu kadar gizem içinden buna mı taktın demişti ya.İşte o gizemler çok tartışıldı , onlarca defa konular açıldığı için böyle farklı bir konuda tartışalım fikir üretelim diye bu konuyu açtım.Hep aynı şeyleri mi konuşacağız.Burada garip bir olay var yani.Belki bu tarihçeyi yazan kişi bir şey yazabilir bu konuda.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Güzel bir soru. =) Farelere baktığımızda dişi fareler ile erkek fareler arasında anatomik olarak pek farklılık göremiyoruz, buna istinaden oyunda da üzerinde durulmamış olabilir.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Rescuer yazdı: 03 Şub 2018 15:55 Güzel bir soru. =) Farelere baktığımızda dişi fareler ile erkek fareler arasında anatomik olarak pek farklılık göremiyoruz, buna istinaden oyunda da üzerinde durulmamış olabilir.
bende aynen bunu yazacaktım. hanginiz farelere baktığında dişi mi yoksa erkek mi bir bakışta anlayabiliyor? dişiye benzemesi için bir takım ayrıntıların çizilmesi mi gerekli? belkide kuklacı onları tasarlarken dişilik yada erkeklik ile ilgili ayrıntılara pek önem vermedi falan filan. konu çok ta önemli değil. illa görsel olarak birşeyler isteyen varsa direk dev lere ulaşsın belki ufak tefek ayrıntılar ekleyebilirler.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Winci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: E BE N

Mesaj gönderen Winci »

Retaliation yazdı: 01 Şub 2018 17:35 Deniz ATI misali olabilirler mi? Hani onların da erkekleri hamile kalıyor bilmem ne?
:') :') Bu Mümkün
COME TO BESIKTAS
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Fareadamların alayı erkek. Hani adam ademden geliyor adem de insadm demek. Ama gerçekten dişi fare yok. Sapıklığın alemi yok ama ortaokuldayken tek tek inceledim hep erkek özellik taşıyor :D Belki de kralice arı gibi bi tane hatun vardır o ürüyodur :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön