Plus Süresi Saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Plus Süresi Saçmalığı

Mesaj gönderen Rasenganm »

LadyGAGA yazdı: 03 Şub 2018 00:22
Rasenganm yazdı: 03 Şub 2018 00:17 Her oyunda bu böyledir aldığın paketler aylık gün üzerinden hesaplanır. 200 tane Mmorpg oyun düşünürsek 5-10 tanesinde dediğin gibi saatlik sistem vardır. Ki böylesine özellikli bir paketin saatli olanını görmedim ufak tefek şeyleri saat üzerinden yaparlar. Sen keyfini düşünürsün ama oyun sahipleri ticaretine bakar ondan mümkün değil pek. Keşke olsa ama malesef :)
Evet baksınlar ticaretine ve bu oyuncuların neden zoruna gidiyor anlamıyorum
Diyorlar ki; Bizim paramızla kazanıyorsunuz işte yenilik gelmiyor falan.
Bizde diyelim ki; Yatırma o zaman,zorunlu değilsin yatırmaya ,asanı parlatma, almasınlar bölgeye.
Herkesin düşüncesine saygılıyım ben herkes kendince haklı çünkü. Ama ben yönetime karşı yapılan saldırıları desteklemiyorum. Bu oyun hayatımıza etki etti severek oynadık,oynuyoruz onların sayesinde mümkün oldu bu. İsteyen kuruş yatırmadan oynayabilir kısıtlı olarak, isteyende benim gibi önemsemez zaten keyfimi alıyorum çok da takmamak gerek. Adamlar bu oyundan ümidini keseli seneler olmuş, 2018de bile hala akçe satılıyor sunucular açıksa buna şükretmek lazım benim gözümde. Böylesine teknolojinin olduğu bir dönemde geri kalmış bir oyuna kimse kaynak ayırmaz, ona rağmen oyuncuları dinleyip sırf bu yüzden güncelleme getiriyorlar. Her şeye sinirlenerek sitem ederek, yönetime laf ederek oyun oynamak kendinize zarardan başka bir şey değil. Sorunları pek takmadan, oyundan beklenti olmadan rahat rahat oynamak gerek :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Böyle olursa alırım, şimdi ne zaman oyuna girip girmeyeceğim belli olmadığı için almıyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı: 03 Şub 2018 00:44 Böyle olursa alırım, şimdi ne zaman oyuna girip girmeyeceğim belli olmadığı için almıyorum.
Vallaha bende alacaktım ama almadım aslında 1 aylık almayı düşündüm. 3 ay mantıklı geldi. Tabi okullar açılıyor 3 ay kullanamayacağım için almadım. Süresi yıllık kalıcı olsa neden almayalım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: İSTİLA

Mesaj gönderen xHASANBEYx »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Şub 2018 23:05 Alt tarafı 30 tl ?
Aylığı 10 tl ? Çok abartmıyormusunuz...
+++
Resim

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Canım sen kafanı yorma böyle şeylere. Zaten çok yormuş gözükmüyorsun böyle bir fikir çıktığına göre.
Sen evi kiralayınca ev sahibine diyor musun ben gündüzleri evde kalmıyorum onun parasını kiradan düşelim?
Ne kadar saçma olduğunu şimdi anladın değil mi?
Everything is about math just math
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Uzun Parlament 13,5 TL idi değil mi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Titxberber
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen Titxberber »

Bence fiyat makul seviyede. Ben iki üç gün gireceğim zaman içi bile aylık alıyorum. Sigaraya para verenler buna da verebilirler bence
AhGü
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

movie yazdı: 03 Şub 2018 01:38 Canım sen kafanı yorma böyle şeylere. Zaten çok yormuş gözükmüyorsun böyle bir fikir çıktığına göre.
Sen evi kiralayınca ev sahibine diyor musun ben gündüzleri evde kalmıyorum onun parasını kiradan düşelim?
:') :') Yaz tatillerinde 15 günlük paranı keserim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

movie yazdı: 03 Şub 2018 01:38 Canım sen kafanı yorma böyle şeylere. Zaten çok yormuş gözükmüyorsun böyle bir fikir çıktığına göre.
Ev için böyle demek saçma olur. Çünkü ev sen kullandığın sürece başkası tarafından kullanılamaz. Biz oyuna ortaklık teklif etmiyor ya da oyunu kiralamıyoruz. Aldığımız paketin süre sisteminin değiştirilmesini istiyoruz ki imkansız değil. He öyle olunca 3 ay değil 100 saat olur, aynı fiyata denk gelir. Ben olsam 100 saat olanı tercih ederim, kimisi vardır üç ayda 100 saatten fazla oynarım der 3 ayı tercih eder.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Şub 2018 23:05 Alt tarafı 30 tl ?
Aylığı 10 tl ? Çok abartmıyormusunuz...
1 paket caaara parasi:)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön