Bende sunucu açıldığından bu yana oynuyorum hafızam gayet kuvvetlidir. Bizde yanlış olmazKabile yazdı: ↑02 Şub 2018 22:38Peki senin ismin ne aradığın demir isimli diye biri belki vardır bilemiyorum ama vs ci olmadığı kesin meranda vsciler belli 39 v 49 zamanlarda i isimdede bi adam yoktu vsci diye 6 senelik meran oyuncusu olarak görmedim hiç02ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyortanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam
![]()
Xdemirx Hakkında
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Xdemirx Hakkında
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
02ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyortanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam
![]()
Ben tanıyorum kardeşim. Şanlıurfa'dan oyuna katılan Üniv. öğrencisi İbrahim isimli arkadaşımız. Oyunu ben öğretmiştim. İlk karakteri Demirxadam daha sonradan Xdemirx karakterini açtı.
Şuan Sağlıktan mezun hemşir, atanmayı bekliyor velakin market işletiyor
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
görürsen soyle de senı sormuslarEsadullah yazdı: ↑03 Şub 2018 01:4602ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Ben tanıyorum kardeşim. Şanlıurfa'dan oyuna katılan Üniv. öğrencisi İbrahim isimli arkadaşımız. Oyunu ben öğretmiştim. İlk karakteri Demirxadam daha sonradan Xdemirx karakterini açtı.
Şuan Sağlıktan mezun hemşir, atanmayı bekliyor velakin market işletiyor![]()
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Meran benim 2009’da oyuna basladigim server ve en az 4 yil falan krada durdum, benim aklimda kalanlar choosensx kholpashalix Serruh üçlüsü Xdemirx i yolda bile gormedim
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bir kere görmüştüm öyle anlattığın gibi meşhur filan değildi.Tenha da köşe de takılan tiplerdendi.