Xsweetxintikammm çalınmıstır!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serseriiikral
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Xsweetxintikammm çalınmıstır!!

Mesaj gönderen serseriiikral »

Merhaba arkadaslar Xsweetxintikammm çalınmııstır recep abim söyledi ahmetim elimden geleceği kadar çalısacagım dedi arkadaşlar eğer charımı alamazsam oyuna veda edicem ve sadece forumda takılıcağım..!Savaşçıxhalil,Extremexcrazy Şeyınıze kına yakın olurmu Arkadaslar tekrar söyluyorum Xsweetxintikammm çalınmıstır Eğer charımı alamazsam oyuna veda ediceğim
İyi gunler
İyi forumlar
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! ;)
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Xsweetxintikammm çalınmıstır!!

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Sana yedirtirim o şeyi düzgün konuş.Çok iyi oldu çarının çalınması tebrik ediyorum çarını çalan kişiyi.Tanısam alnından öperim senin gibi bir kalleşin çarını çalmış sevaba girmiştir.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
serseriiikral
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serseriiikral »

Sen kendını ne sanıyorsun eğer senın char calınsaydı ben böyle söylemezdım tamam mı eğer bu dunyada öcunu alamazsa öbür dünyada söke söke alır tamam mı len eziq Din ögretmenın km snn sevap işlemiştir Dior bilmiyorsun heralde kalleş herif KUL HAKKI KUL aklına sok bunu tamam mı len eziqe bak dün boktunuz bugun koktunuz lan hepiniz
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! ;)
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Ben senin yaşında değiliki din öğretmenim olsun ;) ayrıca anlayan anladı ne demek istediğimi,birşey daha söyleyeceğim sen yokken biz vardık bu oyunda bizim adımızı GM ler üst not olarak geçerken oyunda,sen mahallende top oynuyordun.Sana 2 isim veririm susarsın.Bizi tanıyan tanıyor allaha şükür Kimsede hakkımda hırsızdır kalleştir odur budur demiyor.Ama sana bakarsak kime sorsam aman benden uzak allaha yakın diyor bune demek oluyor?Kim kimmiş burdan belli oluyor zaten,Alayına sor beni ama eskilere ;) karizma wooo water uasman hepsine sor beni tmmı? rizeliaslan Ve KankaXaSLan eskilere sorupta cevap alamassan o zaman gel yanıma.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

ahmet salagı charının çalındıgı filan yok benim veda ettigim konuya küfür yazmıstın o küfür yüzünden 7 gün uzaklastırıldın buda sana ders olsun !!
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Sana yedirtirim o şeyi düzgün konuş.Çok iyi oldu çarının çalınması tebrik ediyorum çarını çalan kişiyi.Tanısam alnından öperim senin gibi bir kalleşin çarını çalmış sevaba girmiştir.

keske senin dedigin gibi olsaydı :(
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Sen kendını ne sanıyorsun eğer senın char calınsaydı ben böyle söylemezdım tamam mı eğer bu dunyada öcunu alamazsa öbür dünyada söke söke alır tamam mı len eziq Din ögretmenın km snn sevap işlemiştir Dior bilmiyorsun heralde kalleş herif KUL HAKKI KUL aklına sok bunu tamam mı len eziqe bak dün boktunuz bugun koktunuz lan hepiniz

lan 20 yasındaki adamdan utanmıyorsan allahtan kork be velet ahmet seni bulurum dünyanı dar ederim benle düzgün konusmuon bari karsındaki adamla konus be recep abi die tutturdugun adamın içinede edion sonra gel recep benim charımı bul ne utanmaz, ahlaksız, serefsiz, küfürbaz bir çocuksun be hımm recepin charını soydun geri verdin anladık dier charlara ne dersin 33 lvl char çalmıstın ve üstüne birinden urban kolye ve item çalmıstın hadi et bakalım bunada bir haykırı nere kadar gide bileceksin eyer senin charına biri girip charlarını silen olursa bendeo kisiye gidip Söz anlından 2 kez öpüp 5m vercem o kisiye ...

hımm herkese ezik deme hakkın yok burada ezik olan warsa oda sensin çok oyunda saten eziktin bide kendini forumda tam ezdirdin .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

“Genel Sohbet” sayfasına dön