Sessizce Bekliyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sessizce Bekliyoruz.

Mesaj gönderen Seven »

Ostankino yazdı: 01 Şub 2018 22:25
SPIEGLEIN yazdı: 01 Şub 2018 21:00 Biz arkadaşlar ile nöbetteyiz :') :') :') :')
Resim
Milletin envanterine bak ':) Bizde 47 adet ruh iksiri tane 150 bin'den satayımda 7m param olsun diye hayal kuralım >:) >:) >:)
:') :') :') Bu yorumu beğendim hocam hakkını vermişsin.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Resim

23 10dan 00 42 ye kadar giremedik zaman kaybınde 4 defa bölge bitirirdik alt f 4 çekenler sağolsun
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

BeLmanDo yazdı: 02 Şub 2018 00:42 Resim

23 10dan 00 42 ye kadar giremedik zaman kaybınde 4 defa bölge bitirirdik alt f 4 çekenler sağolsun
Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki asla :) Suçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız :)
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.

Şov neyin şovu,kime şov yapıcam yada aynı konu vs diyen gereksiz arkadaşlar ?

Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus :)

Benim eksiğim yok,arkadaşlarım ile keyfine giriyorum.İşten geliyoruz akşam 2-3 saat şurada takılamayacaksak adan akıllı,konuda açarız fotoğrafta atarız ve bunu yapan sadece biz değiliz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
begRenZT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Kök Tengri

Mesaj gönderen begRenZT »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Şub 2018 07:25 Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.

Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus :)

Benim eksiğim yok,arkadaşlarım ile keyfine giriyorum.İşten geliyoruz akşam 2-3 saat şurada takılamayacaksak adan akıllı,konuda açarız fotoğrafta atarız ve bunu yapan sadece biz değiliz.
Anlatmak istediğimiz bu fakat anlayan kişi sayısı gerçekten sayılı. Diyecek birşey bulamıyorum. :unamused:
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Şub 2018 07:25 Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.

Ciddi bir yorum değildi :D
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Bubyo yazdı: 02 Şub 2018 01:26
BeLmanDo yazdı: 02 Şub 2018 00:42 Resim

Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki asla :) Suçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız :)
Iyiymis buda bende 8 charla yapiyim 7den itibaren giren varsa gelsin bugun 7 den itibaren bolgeler dolu 😂😂
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Başka sunucularda millet ne değişik muhabbetlerde ya :) :grinning: :') bizim tılsımda oyuncu sayısı 2-3 ü geçmediğinden bütün gün şarapçıyla oturup istanbul nöbeti tutuyoruz :D
Nothing
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

SPIEGLEIN yazdı: 01 Şub 2018 21:00 Biz arkadaşlar ile nöbetteyiz :') :') :') :')
Resim
Bu fotoğraf sanki param var tılsımım var gibi olmuş falan filan =)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

LadyGAGA yazdı: 02 Şub 2018 23:17
Resim
Bu fotoğraf sanki param var tılsımım var gibi olmuş falan filan =)
Hep ön yargılar :)

Envanterde 150m gibi bir para 4 5 tılsım sürekli kullanmış olduğum tılsımlar. Abartılcak bir şeyi yok çantanın
Şuan en fakir insanlarda bile 1 tılsım var.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön