Sessizce Bekliyoruz.
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Sessizce Bekliyoruz.
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki aslaSuçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız
![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.
Şov neyin şovu,kime şov yapıcam yada aynı konu vs diyen gereksiz arkadaşlar ?
Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus
Benim eksiğim yok,arkadaşlarım ile keyfine giriyorum.İşten geliyoruz akşam 2-3 saat şurada takılamayacaksak adan akıllı,konuda açarız fotoğrafta atarız ve bunu yapan sadece biz değiliz.
Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus
Benim eksiğim yok,arkadaşlarım ile keyfine giriyorum.İşten geliyoruz akşam 2-3 saat şurada takılamayacaksak adan akıllı,konuda açarız fotoğrafta atarız ve bunu yapan sadece biz değiliz.
- begRenZT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Kök Tengri
Anlatmak istediğimiz bu fakat anlayan kişi sayısı gerçekten sayılı. Diyecek birşey bulamıyorum.SPIEGLEIN yazdı: ↑02 Şub 2018 07:25 Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.
Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus![]()
Ciddi bir yorum değildiSPIEGLEIN yazdı: ↑02 Şub 2018 07:25 Saçma sapan yorum atanları anlamıyorum.
Anlık olarak fotoğraf paylaştık,durumu belirttik sağolsun arkadaşlarda aynı şekilde bizlere katıldı. Yönetim sus pus![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Iyiymis buda bende 8 charla yapiyim 7den itibaren giren varsa gelsin bugun 7 den itibaren bolgeler doluBubyo yazdı: ↑02 Şub 2018 01:26Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki aslaSuçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız
![]()
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Başka sunucularda millet ne değişik muhabbetlerde ya
bizim tılsımda oyuncu sayısı 2-3 ü geçmediğinden bütün gün şarapçıyla oturup istanbul nöbeti tutuyoruz
Nothing
Bu fotoğraf sanki param var tılsımım var gibi olmuş falan filan
Hep ön yargılar
Envanterde 150m gibi bir para 4 5 tılsım sürekli kullanmış olduğum tılsımlar. Abartılcak bir şeyi yok çantanın
Şuan en fakir insanlarda bile 1 tılsım var.