Merhabalar,
Az Önce arkadaş'ın yaptığı Öneriye katkıda bulunmuştum.. Saolsun Lehhander ( Arif Abim ) Güzel bir Cevap , Güzel bir açıklama yapmış...
Pek Ala Arif Abi; Oyunda şöyle bir Durumda var.
Benim çar adı x... Arkadaş'ınkisi y....
ben Ankada Çarlarımı sildim.... Arkadaşın y çarları kaldı.. Ve y çarı oynayan player... Başka sunucuda oynamaya karar verdi.. bende o başka usnucuya geçen arkadaş'ın çarlarıyla devam etmeye karar verdim...
her ikimizinde çarları Mynet oldugu için.. Kendi Aralarında aktarım olmadığından dolayı ilk TTelekom Veya Sobee'ye aktarmak Gerekiyor. ve Bu bizlerin 1 hakkını Gideriyo...
ve Birde Günlerdir.. Şu soru aklımda...
Mynet e-pin Kullanılmıyor.. Neden üyelik al Mynet kullanıcılarına E-pin Vermiyor??
viewtopic.php?f=46&t=12102 Bu konu kapandığı için Soruyu Sordum...
Karakter Taşıma hakları???
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Karakter Taşıma hakları???
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kars/ Sarıkamış..
Re: Karakter Taşıma hakları???
Merhabalar;
İlk sorunuzu değil ama ikinci sorunuzu yanıtlamak isterim.
Mynet e-pinleri neden kullanılmıyor ? Gerçi defalarca açıklaması yapıldı ancak madem yine soruldu yine cevaplayabiliriz.
Mynet e-pinleri kaldırdı yani Mynet ile üyelikal.com anlaşması bitti ve yenilenmedi bunu bize değil Mynet'e bildirmeniz gerekiyor çünkü Mynet'in İKV ile ilgili alakası yoktur e-pinler konusunda.Yani e-pin neden yok diye Mynet'e sormanız gerekiyor.
Saygılarımla
İlk sorunuzu değil ama ikinci sorunuzu yanıtlamak isterim.
Mynet e-pinleri neden kullanılmıyor ? Gerçi defalarca açıklaması yapıldı ancak madem yine soruldu yine cevaplayabiliriz.
Mynet e-pinleri kaldırdı yani Mynet ile üyelikal.com anlaşması bitti ve yenilenmedi bunu bize değil Mynet'e bildirmeniz gerekiyor çünkü Mynet'in İKV ile ilgili alakası yoktur e-pinler konusunda.Yani e-pin neden yok diye Mynet'e sormanız gerekiyor.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de ilk soruya cevap vereyim. Bu bahsettiğin durum bir başkasının karakterini tamamen kendine ait olmasını sağlamak. İKV'nde hesap(karakter) devri ve satışı yasaktır. Tesbit edildiği takdirde cezası, süresiz hesap kapatmadır. Yanlış biliyorsam doğrusunu da duyalım.woLveRiNe yazdı:bende o başka usnucuya geçen arkadaş'ın çarlarıyla devam etmeye karar verdim...

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Merhabalar...
Risky.
ilk olarak Teşekkurlerimi Sunarım Sana Sende Elinden geldiği kadar Yanıtlamışsın Sorumu, ve Özür dileyerek devam edeyimki, Saygı Değer Turkcemızi Yanlış kullanmışım... Sorumu ŞöyLe Sorayım o zaman.
İKV Yönetiminemi Gideceğim Yoksa Üyelikal.Com'a mı??
İKV' Yönetimi mi Üyelik Al'a Plus'ları mynet için dur dedi? Yoksa Üyelikal.com' mu İptal etti? Ve Neden iptal olup Devamı Getirlmedi Diye Sorumu Düzelteyim ...
serkannnn' Arkadaşım.
Kendi Bildiğin Konuda Beni Bildirdiğin için Sanada Teşekkür Ederim...
Fakat burada şöyle Bir Durum Daha Var..
Ben x Kişisiyim. Y Kişisi Başka Sunucuya Geçti.. Ben X Kişisi olarak Y kişisinden Ricada Bulundum.. ve Y kişisi beni Kırmayarak Kabul etti...
Eğer Yasak Veya Bloke olma durumu varsa Ben bu Oyunu HİÇ OYNAMAM Daha iyi. Ben Oyundan ZEVK alıyorum Diye yaklaşık 2.5 yıldır Hep Plus kullanıyorum. Taa Tılsım Sunucusu açıldıgından Beri...
Eğer Böylede Bir Hak Tanınmaz İse.. " Sakın yanlış anlanmasın. Plus'u kapatmam , Oyunu Bırakmam Tehdit Değil.."
İyi Oyunlar. İyi Forumlar.
Risky.
ilk olarak Teşekkurlerimi Sunarım Sana Sende Elinden geldiği kadar Yanıtlamışsın Sorumu, ve Özür dileyerek devam edeyimki, Saygı Değer Turkcemızi Yanlış kullanmışım... Sorumu ŞöyLe Sorayım o zaman.
İKV Yönetiminemi Gideceğim Yoksa Üyelikal.Com'a mı??
İKV' Yönetimi mi Üyelik Al'a Plus'ları mynet için dur dedi? Yoksa Üyelikal.com' mu İptal etti? Ve Neden iptal olup Devamı Getirlmedi Diye Sorumu Düzelteyim ...
serkannnn' Arkadaşım.
Kendi Bildiğin Konuda Beni Bildirdiğin için Sanada Teşekkür Ederim...
Fakat burada şöyle Bir Durum Daha Var..
Ben x Kişisiyim. Y Kişisi Başka Sunucuya Geçti.. Ben X Kişisi olarak Y kişisinden Ricada Bulundum.. ve Y kişisi beni Kırmayarak Kabul etti...
Eğer Yasak Veya Bloke olma durumu varsa Ben bu Oyunu HİÇ OYNAMAM Daha iyi. Ben Oyundan ZEVK alıyorum Diye yaklaşık 2.5 yıldır Hep Plus kullanıyorum. Taa Tılsım Sunucusu açıldıgından Beri...
Eğer Böylede Bir Hak Tanınmaz İse.. " Sakın yanlış anlanmasın. Plus'u kapatmam , Oyunu Bırakmam Tehdit Değil.."
İyi Oyunlar. İyi Forumlar.
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Her canın sıkıldıkça transfer olmaz=)
Transfer sezonlarnda aktarılabilir.Bonservis ücretin pahalı olursa gecikebilir=)
Transfer sezonlarnda aktarılabilir.Bonservis ücretin pahalı olursa gecikebilir=)
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Vandervaart yazdı:Her canın sıkıldıkça transfer olmaz=)
Bak Vandervaard... Senin ile Bu konuyu Tartışma Şekline Çevirp Kitletmiyeceğim. Benim açtığım Konulara Yorumsuz kaL olurmu. Bu her 2miz içinde Daha faydalı olacak.
Ve ben Sınırsız olsun demiyorum.
Sağdice Devasa Bir Gelişim içnde olan bir ikv'de 3 Defa aktarımı az olduğunun düşüncesindeydim. Arif Bey Saolsun çok güzel özetledi bana saten.
Benim üzerinde durduğum Konu. Mynet....ve E-pin... Oyunun büyük çoğunlugu mynetliydi..Evinde Net olmayanlar mecbur 2 Yönlü oynayacaklar.
1 mynet 2 Sobee.... 16 yaşında Bir Genç Düşünelim Mynet üyeliği kullanan ...Kredi Kartı kullanamaz.... Mecbur'en E-pin alacak.. ee Onuda kapattılar.. Şimdi Ne olacak?? Plus Almak için 2 sene bekleyecekmi?
Hadi diyelim bunları biliyor. ve Sobee'ye geçecek.. Hadi Geçti .. Ve Birşey oldu Teli çaldılar.. Hat Gitti.. Herşey Bittimi olacak?.
Bunun için şöyle bir olay düzenlenemezmi?
Gerekce Yazılarak, Gerekce onay Görürse işlem Aktif olur...
İyi oyunlar. iyi Forumlar...
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..
Merhaba,
Oyun içerisinde bulunan karakter, materyal vb. -oyuna ait olan- herhangi birşeyin ticaretinin yapılması, tahmin edilenden çok daha ciddi problemler ortaya çıkarabilmektedir. Bu ciddi problemlerin önüne geçebilmek ve oyunun sadece insanların eğlenmeleri için var olan bir araç olarak kalmasını sağlamak adına hesap haklarının korunması büyük önem taşımaktadır. Bu hususta karakterlerin transfer edilişindeki amacın iyi niyetli yada ticari niyetli olduğuna bakılmaksızın birtakım önlemler getirilmiştir.
Mynet E-pin üretimini durdurduğundan yalnızca Sobee/TTNet E-pin satışı yapılmaktadır. Burada İKV Yönetiminin herhangi bir rolü bulunmamaktadır.
Konusu geçen hususlarda daha önce yapılan açıklamalarda tüm soruların cevapları mevcut. İyi eğlenceler dilerim.
[GM]Erdoğan
Oyun içerisinde bulunan karakter, materyal vb. -oyuna ait olan- herhangi birşeyin ticaretinin yapılması, tahmin edilenden çok daha ciddi problemler ortaya çıkarabilmektedir. Bu ciddi problemlerin önüne geçebilmek ve oyunun sadece insanların eğlenmeleri için var olan bir araç olarak kalmasını sağlamak adına hesap haklarının korunması büyük önem taşımaktadır. Bu hususta karakterlerin transfer edilişindeki amacın iyi niyetli yada ticari niyetli olduğuna bakılmaksızın birtakım önlemler getirilmiştir.
Mynet E-pin üretimini durdurduğundan yalnızca Sobee/TTNet E-pin satışı yapılmaktadır. Burada İKV Yönetiminin herhangi bir rolü bulunmamaktadır.
Konusu geçen hususlarda daha önce yapılan açıklamalarda tüm soruların cevapları mevcut. İyi eğlenceler dilerim.
[GM]Erdoğan
-
- Kadim Hidra Avcısı
woLveRiNe yazdı:Vandervaart yazdı:Her canın sıkıldıkça transfer olmaz=)
Bak Vandervaard... Senin ile Bu konuyu Tartışma Şekline Çevirp Kitletmiyeceğim. Benim açtığım Konulara Yorumsuz kaL olurmu. Bu her 2miz içinde Daha faydalı olacak.
Sağdice Devasa Bir Gelişim içnde olan bir ikv'de 3 Defa aktarımı az olduğunun düşüncesindeydim. Arif Bey Saolsun çok güzel özetledi bana saten.
Benim üzerinde durduğum Konu. Mynet....ve E-pin... Oyunun büyük çoğunlugu mynetliydi..Evinde Net olmayanlar mecbur 2 Yönlü oynayacaklar.
1 mynet 2 Sobee.... 16 yaşında Bir Genç Düşünelim Mynet üyeliği kullanan ...Kredi Kartı kullanamaz.... Mecbur'en E-pin alacak.. ee Onuda kapattılar.. Şimdi Ne olacak?? Plus Almak için 2 sene bekleyecekmi?
Hadi diyelim bunları biliyor. ve Sobee'ye geçecek.. Hadi Geçti .. Ve Birşey oldu Teli çaldılar.. Hat Gitti.. Herşey Bittimi olacak?.
Yalan atıosam yarın çıkmak nasip olmasın ki konunun snn açtığının bile farkına varmadım bu arada seni tanımıorm kmsn
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
vanderwright sakin lütfen...Vandervaart yazdı:woLveRiNe yazdı:Vandervaart yazdı:Her canın sıkıldıkça transfer olmaz=)
Yalan atıosam yarın çıkmak nasip olmasın ki konunun snn açtığının bile farkına varmadım bu arada seni tanımıorm kmsn
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Erdogan yazdı:Merhaba,
[GM]Erdoğan
Merhabalar.
Yorum Yapıp Konuyu Kitlemediğiniz İçin Teşekkür Ederim Erdoğan Bey.
Şimdi Bir Açıklama yapayım ;
Evet.Uzun Zamandır İKV oyuncusu olduğum için Bazı Yasak - Onay İlişkilerini Biliyorum...Bu Yasakların içinde Şuda Girebiliyormu Pek Ala? Hiç Bir Ticari Amacı olmayıpta... Karşılıklı Karakter Transfer'i oluyormu Acaba?
Ben Yani şuanda Arkadaş'a söyleyipde Onun X sunucusundaki Çarını benim hesabıma Aktaramazmıyım??
iyi Forumlar.
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..