Çoğu Şeyi Tartıştık. Şu yeni gelecek olan itemler Şaheser`mi Yoksa Sarı Efsunlu itemmi olacak kimse sormuyor
Bilen biri varsa aydınlatabilir mi ?
Yeni Gelecek İtemler HK
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

Re: Yeni Gelecek İtemler HK
Şaka maka gerçekten soruyorum alışverişe koyulacakmı acaba kafamda deli sorular
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Bilen varsa demişsin hocam da kimse hiç bir şeyi bilmiyor ki 
Ama gelecek bölge grup bölgesi olmadığına göre yaratıklardan şaheser düşmesi imkansız. Muhtemelen normal moblardan mavi/sarı eşyalar düşecektir. Şaheserler de reçete olup önemli boss görevlerinden düşen materyallerle üretilecektir. Fakat Çemberlitaş eşyaları ve yeni gelecek mavi/sarı eşyaların dengesini geliştiricilerin sağlam bir dengeye sokması gerekiyor. Bunun nasıl olacağını paket gelince göreceğiz. Artık beklemekten sıkıldık.
Ama gelecek bölge grup bölgesi olmadığına göre yaratıklardan şaheser düşmesi imkansız. Muhtemelen normal moblardan mavi/sarı eşyalar düşecektir. Şaheserler de reçete olup önemli boss görevlerinden düşen materyallerle üretilecektir. Fakat Çemberlitaş eşyaları ve yeni gelecek mavi/sarı eşyaların dengesini geliştiricilerin sağlam bir dengeye sokması gerekiyor. Bunun nasıl olacağını paket gelince göreceğiz. Artık beklemekten sıkıldık.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Ben biliyorum ama aydınlatma pahalı iş.
Aşağıda arkadaşı dediği gibi sarı mavi cinsten item düşer ama bende şu görüşü savunuyorum.qarizma1313 yazdı: ↑31 Oca 2018 20:21Şaka maka gerçekten soruyorum alışverişe koyulacakmı acaba kafamda deli sorular![]()
Reçete olsun üreten kişi meydanda yiğit olsun...
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

O zaman şöyle olacak yani Sentetik İpekli Pantolon , Ceket Bakalım Gerçektende beklemekten sıkıldık
1 aydan fazla oldu arkadaşlar hala açıklama yapacaklar videoyu sindirdi millet 
- Titxberber
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Bence item düşmeyecek materyal düşecek ve biz üreterek item elde edeceğiz.
İtemler de alışverişe konulacak.
Reçetelerde sığınak miğrat ve çemberlitaş gb materyalleri de bulunacak böylece gb ler canlılığını koruyacak.
Bütün seviye madenler reçeteler de bulunacak bütün madenler değer kazanacak.
Benim tahminim bu böyle olursa oyunun her yeri canlanacak
İtemler de alışverişe konulacak.
Reçetelerde sığınak miğrat ve çemberlitaş gb materyalleri de bulunacak böylece gb ler canlılığını koruyacak.
Bütün seviye madenler reçeteler de bulunacak bütün madenler değer kazanacak.
Benim tahminim bu böyle olursa oyunun her yeri canlanacak
AhGü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ağzımdan almışsınız hocam. Elinize sağlık.turkoxHAMSTER yazdı: ↑31 Oca 2018 20:23 Bilen varsa demişsin hocam da kimse hiç bir şeyi bilmiyor ki