Şu sıralar ikv halkı;
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Şu sıralar ikv halkı;
En saçma olanda şu
Bakım ve iyileştirme yapıldı demi ?
Bir çok kullanıcıdan okuduğum yorumlara göre
Oyunda bir fark oluşmuş kimisi holde problem yaşanılmadığını söylüyor,kimisi akıcılık ve anlık sıkıntının gittiğini söylüyor
Oyuna girdim kaç saatır topkapıda hiç hareket etmeden duruyorum bakmadım bile
Kısa kesmek istiyorum
Bir şey yapıldı ve üstü kapalı şekilde, Bakım ve iyileştirme denildi
Örneğin
Hol üzerinde bir çalışmamız oldu
Oyun anlık kontrol bakımından bir şekilde geliştirme yaptık,düzeltmeler yaptık. Biraz açıklayıcı şeyler görmek istiyoruz bence
Beklentini karşılar mı? Bilmiyorum, ama;SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 20:53 En saçma olanda şu
Oyunda bir fark oluşmuş kimisi holde problem yaşanılmadığını söylüyor,kimisi akıcılık ve anlık sıkıntının gittiğini söylüyor![]()
Oyuna girdim kaç saatır topkapıda hiç hareket etmeden duruyorum bakmadım bile![]()
Kısa kesmek istiyorum
Örneğin
Oyun anlık kontrol bakımından bir şekilde geliştirme yaptık,düzeltmeler yaptık. Biraz açıklayıcı şeyler görmek istiyoruz bence
"Oyun sunucularımızda bu sabah başlattığımız iyileştirme ve bakım çalışmaları saat 13:00 itibariyle tamamlanmış olup, Eminönü, Teşkilat, Beyaz Köşk ve Kuklacı sunucularımız erişime açılmıştır. Yapılan çalışma ile tüm sunucularımız da performans artışı hedeflenmiştir.
Oyuncularımızı bilgisine sunar, iyi eğlenceler dileriz."
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bakım genel bir anlam mudur yani patch fix gibi seyler degil.Soyle dusun kirli bir oda var ve bastan sona temizliyorlar lagı ve lagtan dolayi olusan herseyi duzelttiler ornegin yaratiga vurduktan 1 saniye sonra gelmesi gibi.SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 20:53En saçma olanda şu
Oyunda bir fark oluşmuş kimisi holde problem yaşanılmadığını söylüyor,kimisi akıcılık ve anlık sıkıntının gittiğini söylüyor![]()
Oyuna girdim kaç saatır topkapıda hiç hareket etmeden duruyorum bakmadım bile![]()
Kısa kesmek istiyorum
Örneğin

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN