Bağlanma Hatası
-
SonPehliVan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bağlanma Hatası
yaklaşık 1 saatir oyuna bağlanmaya çalışıyorum şu an sunucuya bağlanılmadı internet bağlantınızı kontrol ediniz diyor oyunu sildim tekrar indirdim kendi internetimden denedim yine olmadı .... Yardımlarınız için teşekkürler 
Re: Bağlanma Hatası
Launcher'deki duyuruyu okusaydınız keşke..
Oyun sunucularımızda 30 Ocak salı sabahı iyileştirme ve bakım çalışmaları başlatılacak olup, aşağıdaki oyun sunucularımız 07:00 - 12:00 saatleri arasında çalışma kapsamında erişime kapanacaktır. Çalışma tamamlandığında ise bilgilendirme yapılacaktır.
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
Oyun sunucularımızda 30 Ocak salı sabahı iyileştirme ve bakım çalışmaları başlatılacak olup, aşağıdaki oyun sunucularımız 07:00 - 12:00 saatleri arasında çalışma kapsamında erişime kapanacaktır. Çalışma tamamlandığında ise bilgilendirme yapılacaktır.
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
-
SonPehliVan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
aga
forumda bir şey göremeyince oraya bakmadım giriyorum genelde )
Merhabalar ;SonPehliVan yazdı: ↑30 Oca 2018 10:50 yaklaşık 1 saatir oyuna bağlanmaya çalışıyorum şu an sunucuya bağlanılmadı internet bağlantınızı kontrol ediniz diyor oyunu sildim tekrar indirdim kendi internetimden denedim yine olmadı .... Yardımlarınız için teşekkürler![]()
Sunucularda 12.00 Kadar bakım yapılacak.
İyi forumlar.
Çok ama çok haklısın.Forum da neden duyurmuyorlar anlamıyorum.san ki gizliyorlar gibiSonPehliVan yazdı: ↑30 Oca 2018 10:56 agaforumda bir şey göremeyince oraya bakmadım giriyorum genelde )