Onları yaratıklardan düşüreceğiz. Gözlüğü ise klan sandıklarından alacağız.
Karaköy'ün içinde
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Karaköy'ün içinde
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Akşam akşam iyi gülüyorum barış
Çayı tazeleyip geliyorum devam et
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

Bak buraya abone ol. Karaköy bölgesi geldiğinde “Barış haklıymış lan” dersin.SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Oca 2018 20:28Akşam akşam iyi gülüyorum barış![]()
![]()
![]()
![]()
Çayı tazeleyip geliyorum devam et![]()
![]()
Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Latif ve Ecel getiren silahlarını nereden edindik?SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Oca 2018 20:28Akşam akşam iyi gülüyorum barış![]()
![]()
![]()
![]()
Çayı tazeleyip geliyorum devam et![]()
![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Dostum üst itemlerin şaheser olmaması çok saçma olacaktır ?
evet çift efsun itemler olacak
Fark ettiysen itemler tamamen set olarak gözüküyor ve ufak bir detayıda fark ettiysen
Örneğin büyücüdeki fizik ve buz olarak ufak bir görünüm değişiklikleri var
bilemiyorum altan bilemiyorum.SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Oca 2018 20:47Dostum üst itemlerin şaheser olmaması çok saçma olacaktır ?
evet çift efsun itemler olacak![]()
Fark ettiysen itemler tamamen set olarak gözüküyor ve ufak bir detayıda fark ettiysen
Örneğin büyücüdeki fizik ve buz olarak ufak bir görünüm değişiklikleri varo halde her şeyin reçetesi olsun ne kadar mantıklı geliyor sana
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
tartışmaya gerek yok yeni bir grup bölgesi olucaktır büyük ihtimal eklenti paketinin içinde yaratıklardan öyle güzel item düşeceğini sanmıyorum benBubyo yazdı: ↑29 Oca 2018 20:49bilemiyorum altan bilemiyorum.SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Oca 2018 20:47Dostum üst itemlerin şaheser olmaması çok saçma olacaktır ?
evet çift efsun itemler olacak![]()
Örneğin büyücüdeki fizik ve buz olarak ufak bir görünüm değişiklikleri varo halde her şeyin reçetesi olsun ne kadar mantıklı geliyor sana
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
karaköy ya balıkcı idrisin ordan veya yaseminin ordan girilecek ve tahminim kuklacının orda farelerin orda geminin orda bi giriş olabilir.yani gri orda olacak pembeden iyi mi bilemeyiz
diger bi konu ise gizemli şehir kissles meselesi yılanlar ile ilgili bi konu o bambaşka bi yere gidiyor hol bölgesine bi eklenti gelebilir
işin sırrı pembe olan eskiler antik çagdan bu yana devam eden sürüngenlerin rengi mi kislesten cıkan pembesi ve diger taraftan yıllarca bildigimiz farelerin dünyası ise grinin rengi.ve bizler kahraman cengaverler yıllarca madalya verdiler niçin iki ters bi düz
gerçegi bilmek istiyormusun al işte sana neden;sen yıllarca haşareler(gri olan) ile sürüngenler(pembemsi olan) arasında gidip gelmişsin

kısacası mansur beyle birlikte haşerelerin devrine giriş yaptık bol bol fare görecegiz
diger bi konu;eger kasalarda bulunan şahaserleri yeni cıkacak recetelerde eritilmez ise kasalarda sıkıntı cıkacak geliştirme ekibi bunu öngörmüştür.yeni gelecek eklenti bi önceki itemleri etkisizlestirmez.
işin sırrı pembe olan eskiler antik çagdan bu yana devam eden sürüngenlerin rengi mi kislesten cıkan pembesi ve diger taraftan yıllarca bildigimiz farelerin dünyası ise grinin rengi.ve bizler kahraman cengaverler yıllarca madalya verdiler niçin iki ters bi düz
gerçegi bilmek istiyormusun al işte sana neden;sen yıllarca haşareler(gri olan) ile sürüngenler(pembemsi olan) arasında gidip gelmişsin
kısacası mansur beyle birlikte haşerelerin devrine giriş yaptık bol bol fare görecegiz
diger bi konu;eger kasalarda bulunan şahaserleri yeni cıkacak recetelerde eritilmez ise kasalarda sıkıntı cıkacak geliştirme ekibi bunu öngörmüştür.yeni gelecek eklenti bi önceki itemleri etkisizlestirmez.
İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ