BÜYÜCÜLER KONUYA KESİN BAKIN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

BÜYÜCÜLER KONUYA KESİN BAKIN

Mesaj gönderen anadolurock18 »

sanırsam oyundaki bazı büyücülerin itemlerden hala bilgisi yok büyücüye savunmamı yoksa zırh mı önemli diye bir büyücüye sordum bana savunma dedi sizcede öylemi dicem hayır diceksiniz eminim :D

peki savaşçılarımızda sakınma olmasa kafaya 2900 3500 yiceni herkes bilmekde üstümüz full savunma olsada

neden diceksiniz;

savunma hasarlara karşı koruma sağlar bu 1

zırh ise maxlarda ve hasarlardada koruma sağlar buda 2

bu nedenle büyücülerde (solucan) itemler daha pahalıdır adam [Bilge Kağan+Solucan Yüzüğe] istediğim fiyatın altında bi fiyat önerdi ve 1.5 senelik oyuncuyum dedi ben şüpheleniyorum lütfen eğer sizinde bilginiz varsa yazıya vecap yazın
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: BÜYÜCÜLER KONUYA KESİN BAKIN

Mesaj gönderen memphis »

Kullanım alanına göre değişir ama bence solucan savunmadan daha fazla fayda sağlar büyücüye, savaşçı karşısında ful savunma bile olsa savaşçının yüksek saldırısına fayda etmez ayrıca sert ve ağırolayı var.
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Southwest Wind Guard

Re: BÜYÜCÜLER KONUYA KESİN BAKIN

Mesaj gönderen boomerang »

savunma itemin özelliği saldıran düşmanin ıska gecmesini boşa sallamasını sağlar yani saldırının tersi oyun 39 seviyesindeyken savaşçıda ağır ve sert vuruş yetenekleri yoktu o zamn savunma işe yarıyordu yani ağır ve sert vuruşta savaşçının iska gecmesi imkansız yeraltı eklentisinden sonra büyücü için savunmanın bi önemi kalmdı
Zırh item ise gelen hasarın etkisini azaltır o da cok fazla deil hele savaşçıların vuruşlarını önemli ölcüde azaltmıyo
büyücü vs büyücü ile farkedilebilir

“Genel Sohbet” sayfasına dön