Mobil Ödeme Geri Gelicekmi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mobil Ödeme Geri Gelicekmi ?

Mesaj gönderen scorper »

bırakıyom oyunu bu ne ya ne yapcaklarını bilmez oldu bu ikv
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

SPIEGLEIN yazdı: 28 Oca 2018 21:50
Göster
MeLankoLkBanyemS yazdı: 28 Oca 2018 21:45
scorper yazdı: 28 Oca 2018 21:38 innial kart nedir? ben mobil kontörle ödeme geri gelicekmi diye soruyorum??
Gelir veya gelmez, orasını biz bilemeyiz. Biz de oyuncu olduğumuz için sana yardım etmeye çalışıyoruz. Telefonla o kadar fazla servis ücreti ödeme, İninal Kart al ordan yap harcamalarını.
Müdür ininal kartada hatırladığım kadarı ile para yatırırken belli bir ücret kesiyor.
Ve ek olarak Türk telekom kullanıcılardan yüklü bir para kesmiyordu >:) türk telekom hattı var ise gayet iyi mobil ödeme olanağı ;)

Birde sanırım belli yerlerden yükleniyordu ininal karta,hatırladığım kadarı ile İng bank,migroslardan yükleniyordu diye biliyorum,belki daha çok ödeme seçeneği gelmiştir :relieved:

Kesimi yapan İninal değil ki. Playstore'un ödeme yöntemi olan wirecard( :zipper_mouth:) . Diğer kredi kartları ile alsan yine o ücreti kesiyor. Dün 30 lira harcama yaptım, 31.50 lira fatura ödedim.

Mobil ödemeyi sorduğundan dolayı TT hattı olmadığını düşündüm. Ondan önerdim ininal kartı. Yoksa tabii ki TT kullanıcısı olması daha avantajlı ona göre.

Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

MeLankoLkBanyemS yazdı: 28 Oca 2018 21:54
Göster
scorper yazdı: 28 Oca 2018 21:38 innial kart nedir? ben mobil kontörle ödeme geri gelicekmi diye soruyorum??
Gelir veya gelmez, orasını biz bilemeyiz. Biz de oyuncu olduğumuz için sana yardım etmeye çalışıyoruz. Telefonla o kadar fazla servis ücreti ödeme, İninal Kart al ordan yap harcamalarını.
Müdür ininal kartada hatırladığım kadarı ile para yatırırken belli bir ücret kesiyor.
Ve ek olarak Türk telekom kullanıcılardan yüklü bir para kesmiyordu >:) türk telekom hattı var ise gayet iyi mobil ödeme olanağı ;)

Birde sanırım belli yerlerden yükleniyordu ininal karta,hatırladığım kadarı ile İng bank,migroslardan yükleniyordu diye biliyorum,belki daha çok ödeme seçeneği gelmiştir :relieved:

Kesimi yapan İninal değil ki. Playstore'un ödeme yöntemi olan wirecard( :zipper_mouth:) . Diğer kredi kartları ile alsan yine o ücreti kesiyor. Dün 30 lira harcama yaptım, 31.50 lira fatura ödedim.

Mobil ödemeyi sorduğundan dolayı TT hattı olmadığını düşündüm. Ondan önerdim ininal kartı. Yoksa tabii ki TT kullanıcısı olması daha avantajlı ona göre.

İninal kart eskiden yatırılan tutardan %2 kadar bir para kesiyordu :thinking_face:

Ve aylık 5 tl kadarda bir kart ücreti durumu vardı şuanda bu geçerli değil mi ?
Şuan baktım hala aynı şeyler yazıyor sitelerinde
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

SPIEGLEIN yazdı: 28 Oca 2018 22:03
Göster
MeLankoLkBanyemS yazdı: 28 Oca 2018 21:54
Göster

İninal kart eskiden yatırılan tutardan %2 kadar bir para kesiyordu :thinking_face:

Ve aylık 5 tl kadarda bir kart ücreti durumu vardı şuanda bu geçerli değil mi ?
Şuan baktım hala aynı şeyler yazıyor sitelerinde

Servis ve kullanım ücreti sadece 2 TL. Kullandığın zaman kesiliyor bu ücret. Kartında para var ve sürekli kullanıyorsan 2 TL her ayın belirli bir gününde kesiliyor. Ki zaten sürekli yükleme yapan birisinin gözüne de gelmez o 2 TL :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön