Karaköy ve Buz
- Twingo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Karaköy ve Buz
Ben buzun işe yarayacağını düşünenlerdenim. Ama bunu trailer çıkmadan çok önceden beri söylüyorum. Buz hasar etkisinden ziyade durdurma ve yavaşlatma etkileri ile işimize yarayan bir yetenek olacaktır diye düşünüyorum.

- xreastx1
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Haklısın Ama Videoda Görüldüğü Gibi Bossa Kafa Atıyor Cember atıyor bu nedenle çember tılsımlarıdamı kullanılacak ? Milletin Aklında hep Soru İşaretleri Kalıyorbirhesap yazdı: ↑28 Oca 2018 10:46 Mesela, şunu anlamıyorum. Buz en iyi skil olacak karaköyde, yok met 2 3 met 3 çöp olacak, yok ofansifler iş yapacak![]()
Ofansifin iş yaptığı bir yerde, met 2 3 met 3 nasıl çöp olabilir? Diyecek ki şimdi bazı zeki arkadaşlarımız, element item iş yapacak. Met 2 3, met 3 çöp olma gibi bir olasılığı ; "Milyon'da bir"
Zırh her zaman kırılır, 2 den fazla büyücü ile her türlü iş yapar m1 , met 2 3 , met 3 kombinasyonu.
Videoda 2 buz atan büyücü görüldü diye, buz iş yapacak diye bir kaide'de yok. Video'da yeni gözlük te yok? Hiç bir karakter takmamış, o zaman burdan şunu da çıkartabilirler. Yeni gözlük gelmeyecek, bununda mümkünatı yok. Her türlü yeni gözlük eklenecek.
Onun için video'daki herşeye yorum yapmamak gerekiyor. Buradan bu yazışmaları okuyup 2 3 birikimi olan insanları diğer tılsımlarını bıraktırıp, buz tılsımları almaya itmeyin.

Met her zaman iş yapacaktır,en kötü 2 arkadaş miss temiz
Katılıyorum meteorit etkisi bir süreliğine düşmanın zırhını kırıyor, m1 varsa ikinci seferden itibaren büyücü tek başına düşmanın zırhını kırmış olarak vurmaya başlar. İki büyücü var ise düşmanın zırhı çok olsa bile büyük oranda zırhın etkisi gitmiş olacaktır.birhesap yazdı: ↑28 Oca 2018 10:46 Mesela, şunu anlamıyorum. Buz en iyi skil olacak karaköyde, yok met 2 3 met 3 çöp olacak, yok ofansifler iş yapacak![]()
Ofansifin iş yaptığı bir yerde, met 2 3 met 3 nasıl çöp olabilir? Diyecek ki şimdi bazı zeki arkadaşlarımız, element item iş yapacak. Met 2 3, met 3 çöp olma gibi bir olasılığı ; "Milyon'da bir"
Zırh her zaman kırılır, 2 den fazla büyücü ile her türlü iş yapar m1 , met 2 3 , met 3 kombinasyonu.
Videoda 2 buz atan büyücü görüldü diye, buz iş yapacak diye bir kaide'de yok. Video'da yeni gözlük te yok? Hiç bir karakter takmamış, o zaman burdan şunu da çıkartabilirler. Yeni gözlük gelmeyecek, bununda mümkünatı yok. Her türlü yeni gözlük eklenecek.
Onun için video'daki herşeye yorum yapmamak gerekiyor. Buradan bu yazışmaları okuyup 2 3 birikimi olan insanları diğer tılsımlarını bıraktırıp, buz tılsımları almaya itmeyin.
dk3+buz bilgisi3 ile buzun şuanda da her türlü bölgede kullanılabileceği görüşündeyim.
Bir de şöyle düşünün;
Yeni bölge, yeni seviyeler, yeni efsunlar geldiğine göre yeni skiller de gelecek?
Yeni bölge, yeni seviyeler, yeni efsunlar geldiğine göre yeni skiller de gelecek?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bireysel bölge sonuçta.Her bireyin oyun zevki farklı , kimi çemberci olur kimi buz kimi tokatla keser.Açık ve bireysel bir dünya olacağından ötürü her yeteneğin iş yapacağı görüşündeyim.Yani şu yetenek öne çıkar diye bir durum yok ortada.
Ha istisna olarak patronları keserken belirli yetenekler ve dirençler istenebilir.
Ha istisna olarak patronları keserken belirli yetenekler ve dirençler istenebilir.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Academy of War
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bence buz yardımcı yetenek. Kritik geldiğinde rakibi yavaşlatıp büyücünün kaçmasına olanak sağlar. O sırada ana hasar ile büyücü rakibine üstünlük kurar diye düşünüyorum.
Karaköyde buzun bu özelliğini kullanabiliriz. Bize kıyasla yavaş hareket etmesi gereken NPC'ler olabilir.
Karaköyde buzun bu özelliğini kullanabiliriz. Bize kıyasla yavaş hareket etmesi gereken NPC'ler olabilir.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi