Teşkilat lodoslar özellikle baksın
-
- Acemi Savaşçı
Teşkilat lodoslar özellikle baksın
28.01.2018 saat 03.10-03.30 arası yaklaşık 20 dk boyunca klan mesajından 4 kişi şahsıma küfürler etmiştirler. Bende karşılık verdim an itibarı ile oyun kritik hata verdi oyundan düştüm ve tekrar girdiğim de susturulma yedim fakat bahsettiğim bu 4 nick hepsini şikayet etmeme rağmen halen saat 03.56 olmuş oyunda aktifler ve susturulma cezasıda almamışlar yetkili arkadaşlara sesleniyorum neden aynı muamale onlara uygulanmadı lütfen konuyu silmeyin ve herkesin görebilceği şekilde cevap yazınız yoksa ben bunun altında artniyet ararım
En son Naveran tarafından 28 Oca 2018 04:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi
Sebep: İçerik düzenlendi
Re: Teşkilat lodoslar özellikle baksın
Merhaba
Şikayetler büyük bir hassasiyetle incelenmektedir. Herhangi bir şekilde herhangi bir kişiye özel işlem yapılmamaktadır. Bahsetmiş olduğunu karakterler şikayet edilmiş ise, incelemelerin ardından gerekli moderasyon/lar uygulanacaktır.
Bilgi ve dikkatinize
Şikayetler büyük bir hassasiyetle incelenmektedir. Herhangi bir şekilde herhangi bir kişiye özel işlem yapılmamaktadır. Bahsetmiş olduğunu karakterler şikayet edilmiş ise, incelemelerin ardından gerekli moderasyon/lar uygulanacaktır.
Bilgi ve dikkatinize
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!