Bıktık be kardeşim bıktık artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bıktık be kardeşim bıktık artık

Mesaj gönderen maskoff »

Parlementxx yazdı: 27 Oca 2018 00:25
AgahEfendi yazdı: 27 Oca 2018 00:21 Tamam haklısınız anladıkta kardeşim aynı konudan 100 tane açmanın bir numarası yok.
+ ∞ ∞
Kardeşlerim, bu arkadaş oyunda olan bir problemden dolayı mağdur oluyor yalnızca bu arkadaşta değil bir çok arkadaşımız eğer sesini duyuracaksa 100 tane değil 3 milyar 750 milyon tane konu açmasında bir sıkıntı yok.Bir numarası olmadığını söylüyorsun ama karaköy hakkında verilen bilgilerin senin deyiminle aynı konudan 100 tane açılması sayesinde olduğunu unutuyorsun bu forumda işler aynı konudan 100 tane açılarak yürüyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

CHAPPIE yazdı: 27 Oca 2018 00:44 😊😊😊🙃🙃🙃 boş sunucular 🙃🙃🙃😊😊😊
Seni yollayalım kardeşim önden :grimacing: :grimacing: :grimacing:

O değilde müdür haklısın ilk zamanlar ':) ':) o tıklamalar hoş geliyordu,eskiye özlem misali şimdi ise :P
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Oca 2018 18:22
CHAPPIE yazdı: 27 Oca 2018 00:44 😊😊😊🙃🙃🙃 boş sunucular 🙃🙃🙃😊😊😊
Seni yollayalım kardeşim önden :grimacing: :grimacing: :grimacing:
Bölge dolu olduğun bölgeye girmiyorum. Gündüzleri sürekli bölge at akşamada kp kas, en güzel yöntem. Böyle şikayet edenler giderse sunucu olarak rahatlayacağız 😊.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

inquisitor yazdı: 27 Oca 2018 14:30
Bubyo yazdı: 27 Oca 2018 00:31 Kusura bakmayın da oyuncuların suçu yok mu sanıyorsunuz? Şuradan çıkarken alt+f4 ile çıkmamak ne kadar zor olabilir ki sonuçta ? Bilerek yapıyor artık insanlar, herkes art niyetli olmuş. Gelip burada sızlanmak yerine oyuncular buna bir çözüm getirebilir. Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Her lonca kendi üyelerine bunu söylese, tembihlese bu kadar sıkıntı olmaz.
Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki asla :) Suçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız :)
Bu kadar şey düşünüyorsun da keşke biraz daha derin düşünebilsen
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
carousel71
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia

Mesaj gönderen carousel71 »

Bubyo yazdı: 27 Oca 2018 00:31 Kusura bakmayın da oyuncuların suçu yok mu sanıyorsunuz? Şuradan çıkarken alt+f4 ile çıkmamak ne kadar zor olabilir ki sonuçta ? Bilerek yapıyor artık insanlar, herkes art niyetli olmuş. Gelip burada sızlanmak yerine oyuncular buna bir çözüm getirebilir. Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Her lonca kendi üyelerine bunu söylese, tembihlese bu kadar sıkıntı olmaz.
Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki asla :) Suçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız :)
Senin kadar vizyonsuz eğlence biçimi olan birini görmedim.Söyleyecek çok şey var bu davranışı özellikle yapmana da.Gereksiz yere ban yemek istemiyorum.
5 yıl aradan sonra..
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

Bunu buraya yazdın. Bunu okuyanlar sana sadece velet demeyecek. Yaşının karesi kadar küfürü ailene küpü kadar küfür sana edilecek. Bunu bal gibi biliyorsun, kendine hakaret ettirmek hoşuna gidiyor olsa gerek. İnsanları mağdur etmekten eğleniyorsan gerçek hayatta insan haklarına saygısı olmayan kültürsüz tavırlar sergileyen birisin sanırım.
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

inquisitor yazdı: 27 Oca 2018 14:30 Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki asla :) Suçum var mı ? Hayır. Ne için yapıyorsun dersen cevabım eğlence biçimim böyle. Herkes oyunda adile naşit gibi gezip iyilik meleği olacak hali yok ya. Ha bunu yapan birisine de diyeceğiniz en fazla ağza sakız olan 'velet' lafı olur ki onu da kim ipler ? Buna da cevap yaşını belli ediyor gibi bi cümle olacaktır. Sormadan diyeyim 25. Yaş beyindedir cümlesi de peşinden gelecektir. Sakız gibi uzar konu. En iyisi ağlayıp sızlanmadan eğlencek farklı şeyler bulmanız :)
Heyt be yavrum benim be yaş 25 be şahsen f4 ile çıkıyor be helal be eğleniyor be adam be yaş 25 ha unutmadan a pardon söylemiştim zaten adam be adam f4 be eğlence be 25 demişmiydim sanırım dur söyleme 25 ağlama be velet be eğlencek bee sakız be adile naşit saygıyla anıyoruz bee iyilik meleği değil be şeytan lazımmış be ağza sakız bee cevap basit be 25 be cevap veriyorum 25 virgül 99 be IQ 99999 god level be herif uçuyor be helal be böylesine 10000000 yılda bir gelir bee ipler be ip atlar be adam görün adam bee helalla sana halkın adamı be sen varya tam bir süper herosun keşke her yerde senden olsa be koca yürekli adam be f4 ile çıkıyor be ne kadar da bizden farklı üstün bee adam havalı bee kesin yakışıklıdır 25 sonuçta 25 bee adam bizden daha üst seviyede farklı boyutta bee bu kadar havalı birini hiç görmemiştim bee süper bee abim be abim benim 25 yaşında abim abiciğim benim bee bende artık f4 çekip çıkacağım bende havalı olayım zekam artsın bee sayende bee sonunda be artık bende farklıyım be olley be 25 be 25 bölüm maynkıraft be adam süper beyler be bu adamın eşi benzeri yoktur be hayranım be 24+1 eşittir 25 be.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Çok da umrumdasınız birader :) Yazdıklarımı tekrarlamanız da ayrı bir hoşuma gitti. Reel hayata sataşmalar falan bak onu atlamışım. Her insanın oynama biçimi farklıdır. Kimisi yeşil oyuncu diye tabir edilen insanlara yardım eden etliğe sütlüğe karışmayan insanlardır. Kimisi de kırmızı oyuncudur. Tahrik eden, savaşan, görev yapanı kesen, bu tür gıcıklıklar yaparak insanların birşeyler elde etmesine mani olmak gibi. Yani bu da sizin sandığınız gibi karmaşık bir şey değil. Oyun tarzım böyle ve benim oyun tarzımı eleştirmeniz zerre de umrumda olmaz hani.
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Hebele ':) hübele :grin: lübülü B-) leyleyley :grinning: lololo :)
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Televizyonu fişten mi kapatalım yoksa kumandadan mı mevzusuna döndürdüler iyice. Keyfi bir durumu dert edindirdiler oyunculara.Bölgelerden f4 ile çıkmanın suçu olamaz.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön