24 Saat'te Çekilen Maden.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: 24 Saat'te Çekilen Maden.

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Tolgacan108 yazdı: 27 Oca 2018 05:28 çöpleri çekmen seni yavaşlatır hiç ugraşma derim çöplerle. Bu arada sunucu ?
Sancak sunucusu.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

maskoff yazdı: 27 Oca 2018 08:57 Ben e.ö de arttırıcısız 5 turda 1 adet saf altın çıkartabiliyordum . Arttırıcı çok etkiliyormuş demekki
Cok ciddi derecede etkiliyor ayni madende trk seferde pes pese 2 saf altin cektigim oldu tekxturda 5 tane aldigim oldu.

Bakir kalay krom gibi madenlerden tek seferde pes pese 3 tane atiyor krom cok olmasada ufak madenler 3lu aliyosun.

Zaten fotodaki amacim arttiricinin yuksekligini belirtmek :D
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

(bkz: 24 saatte 100m nasıl kasılır)
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

0LIVERA yazdı: 27 Oca 2018 13:08
maskoff yazdı: 27 Oca 2018 08:57 Ben e.ö de arttırıcısız 5 turda 1 adet saf altın çıkartabiliyordum . Arttırıcı çok etkiliyormuş demekki
Cok ciddi derecede etkiliyor ayni madende trk seferde pes pese 2 saf altin cektigim oldu tekxturda 5 tane aldigim oldu.

Bakir kalay krom gibi madenlerden tek seferde pes pese 3 tane atiyor krom cok olmasada ufak madenler 3lu aliyosun.

Karaköy bölgesi geldiğinde, depoladığınız bu madenler elinizde patlamasa bari. :D
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Oca 2018 13:19 (bkz: 24 saatte 100m nasıl kasılır)
Ağlayanlara selam niteliğinde 😁😁 emek vermeyen insanlar için
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 13:37 Karaköy bölgesi geldiğinde, depoladığınız bu madenler elinizde patlamasa bari. :D
Maden dediğin çekerken zevk veren bir şey. 1 ay maden çekmenin kimseye zararı yok. İş yaparsa milyarların olur. Yok elinde patlarsa da dursun, en kötü iksir malzemesi olur. Boş dolanmaktan iyidir.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 13:37

Karaköy bölgesi geldiğinde, depoladığınız bu madenler elinizde patlamasa bari. :D

Kasada hol madenlerinin degeri 1T sence patlayip patlamamasini onemsermiyim?

Para kolay bulunur maden bulunmaz ve altin demir madeni oyunun 29. Level betasindan beri asla deger kaybetmemis madenleri.

Ve saf cikartma hissi eglencesinden anlamadigin belli.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maskoff »

E.ö de altın madeni sayısı daha fazla ama sanki meteordaki saf altın çıkma ihtimali daha yüksek gibime geldi bunu da denerseniz farki görelim 😁
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Oca 2018 14:31
Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 13:37 Karaköy bölgesi geldiğinde, depoladığınız bu madenler elinizde patlamasa bari. :D
Maden dediğin çekerken zevk veren bir şey. 1 ay maden çekmenin kimseye zararı yok. İş yaparsa milyarların olur. Yok elinde patlarsa da dursun, en kötü iksir malzemesi olur. Boş dolanmaktan iyidir.
menekşe gano falan bahsetmiştim ben. normallerle iksir basarsın ziyan olmazlar dediğin gibi. eğlence içinse o zaman farklı bir durum. lakin sunucu zenginlerinin yeni başlayanların halinden anladıkları yok malum. işin içine hırs giriyorsa o oyundan bir şey bekleme derim ben.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 14:42 menekşe gano falan bahsetmiştim ben. normallerle iksir basarsın ziyan olmazlar dediğin gibi. eğlence içinse o zaman farklı bir durum. lakin sunucu zenginlerinin yeni başlayanların halinden anladıkları yok malum. işin içine hırs giriyorsa o oyundan bir şey bekleme derim ben.
Menekşe gano kızıl da çekersin 2 si iş yapmaz 1 tanesi yapar. Ben zaten daha çok çöp maden çekmeyi seviyorum kârı daha fazla. Hırs tehlikeli ama tutku iyidir. Sonuçta 6 senedir güncelleme gelmeyen bir oyunda herkesin farklı farklı tutkuları olmasa oynayan kalmazdı. Kimi LP kasmayı tutku edinmiştir, kimi VS atmayı kimi maden çekmeyi. Umarım gelecek olan paketle beraber oyundaki bu çeşitli meşgaleler tekrardan önemli hale gelir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön