arkadaşım beyaz köşk geldiğinde beta (deneme sürümü) kaldırıldı charlar silindi sürüm çıktı v 1.0 geldi ikv'nin beta orda bitmiş oldumadmaxxx yazdı:Burhanxbizans yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Beta zamanında Beyaz Köşk sunucusu yoktukiBeta Sürümünü sadece eminönü sunucusu gördü
![]()
Ayneno eminöönüde j.ali falan
acaip güzeldi yha Abura ölüyordu
Hep O zmnlar
)
beta ilk eminönü açıldı ama ondan sonra beyazköşk açıldı oyunu çok güzel takip ediyorsunuz ama beyazköşk açıldığındada beta daha devam ediyordu
Beta'dan bir kaç oyuncu bulabilirmiyim?
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: Beta'dan bir kaç oyuncu bulabilirmiyim?

-
- Teşkilat Neferi
BüyücüGürkan(büyücü) - SorcererMaN(büyücü) - AgahEfendi(savaşçı) - ByGuRKaN(savaşçı)

Hepside çalındı
sadece sorcererman nick'ni kimse kullanmasın diye yeniden char açtım halada kullanmaktayım.

Hepside çalındı
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
çarlar silindiyse niye benim çarlarım duruyorBurhanxbizans yazdı:arkadaşım beyaz köşk geldiğinde beta (deneme sürümü) kaldırıldı charlar silindi sürüm çıktı v 1.0 geldi ikv'nin beta orda bitmiş oldumadmaxxx yazdı:Burhanxbizans yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Beta zamanında Beyaz Köşk sunucusu yoktukiBeta Sürümünü sadece eminönü sunucusu gördü
![]()
Hep O zmnlar
)
beta ilk eminönü açıldı ama ondan sonra beyazköşk açıldı oyunu çok güzel takip ediyorsunuz ama beyazköşk açıldığındada beta daha devam ediyorduçaktın köfteyi
-
- Salgın Koruyucusu
bu arada beta açıldığında ilk eminönü açılmıştı ve eminönünde de çarım var
- kackin
- Demirci Çırağı
Adını yazarmısın?Benimde vardı e.ö sunucusunda ama carımın en sevdiğm dostumun calmasıyla carı sildimmadmaxxx yazdı:bu arada beta açıldığında ilk eminönü açılmıştı ve eminönünde de çarım var
kRALt
Son..
-
- Salgın Koruyucusu
hem onu oynuyordum hemde beyazı sonra beyaza geçince onu bıraktım oda MADMAXX tı
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
Eminönündeki charlarından bahsetiyorum ben bilmem farkınamısınmadmaxxx yazdı:çarlar silindiyse niye benim çarlarım duruyorBurhanxbizans yazdı:arkadaşım beyaz köşk geldiğinde beta (deneme sürümü) kaldırıldı charlar silindi sürüm çıktı v 1.0 geldi ikv'nin beta orda bitmiş oldumadmaxxx yazdı:Burhanxbizans yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Beta zamanında Beyaz Köşk sunucusu yoktukiBeta Sürümünü sadece eminönü sunucusu gördü
![]()
Hep O zmnlar
)
beta ilk eminönü açıldı ama ondan sonra beyazköşk açıldı oyunu çok güzel takip ediyorsunuz ama beyazköşk açıldığındada beta daha devam ediyorduçaktın köfteyi

-
- Salgın Koruyucusu
arkadaşım işte bende nediyorum eski çarımla oynuyorum diyorum beta çarımla anladın mı?
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
madmaxxx yazdı:arkadaşım işte bende nediyorum eski çarımla oynuyorum diyorum beta çarımla anladın mı?
pekii pekii