Daha kalabalık bir sunucuda başlaman.
Oyuna tekrar başlayacağım
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyuna tekrar başlayacağım
sonucu farklı olacakmıdır? sanmıyorum .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Teşkilat a gelirsen yardımcı olmaya çalışacağız ve Eski Efsaneler loncamız oyuna ara verip sonradan dönen insanlar için alım yapmakta.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

tavşan çıksa razıyım tüm sunuclar böyle eminönu sunucusundada oynadım bu dedıgım olaylar tum sunuclarda var bı meran tılsım vs gıbı sunuclarda rahat maden cekerım ama yeterlı olsa keske 59 çıkınca görüşürüz : D
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Eminönü sunusu öncelikli tercihin olsun. Adım atacak yer bulamazsın on numara zevk alırsın. Şimdiden hoş geldin. 
bölgelerde üstümü dizmeme yardım edeceksen savaşçı olarak Beyaz Köşk'te başlayabilirim.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 00:26 Beyaz köşke gelirsen hem maddi yönden hemde görev bölge vs. yardımcı olurum
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Çt biraz zor olur sokmam aç şifacı ve ya büyü gelCaffeine yazdı: ↑27 Oca 2018 13:24bölgelerde üstümü dizmeme yardım edeceksen savaşçı olarak Beyaz Köşk'te başlayabilirim.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 00:26 Beyaz köşke gelirsen hem maddi yönden hemde görev bölge vs. yardımcı olurum![]()
Gizlenmiş İçerikGöster

ama yardım ederim dedin niye oyun bozanlık yapıyorsun şimdi.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 13:56Çt biraz zor olur sokmam aç şifacı ve ya büyü gelCaffeine yazdı: ↑27 Oca 2018 13:24bölgelerde üstümü dizmeme yardım edeceksen savaşçı olarak Beyaz Köşk'te başlayabilirim.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 00:26 Beyaz köşke gelirsen hem maddi yönden hemde görev bölge vs. yardımcı olurum![]()
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Oyunbozanlikla alakası yok ben kendi savaşçımı sokamıyorum dahaCaffeine yazdı: ↑27 Oca 2018 14:03ama yardım ederim dedin niye oyun bozanlık yapıyorsun şimdi.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 13:56Çt biraz zor olur sokmam aç şifacı ve ya büyü gelCaffeine yazdı: ↑27 Oca 2018 13:24bölgelerde üstümü dizmeme yardım edeceksen savaşçı olarak Beyaz Köşk'te başlayabilirim.Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 00:26 Beyaz köşke gelirsen hem maddi yönden hemde görev bölge vs. yardımcı olurum![]()
![]()
Gizlenmiş İçerikGöster