Beyazköşkün yıkılışı
Beyazköşkün yıkılışı
Beyler bayadır beyazköşk sunucusunda oynuyorum. Ama tanıdığım yok ful büyü ve savaşçım var itemli sifacımda var. Grup bölgeleri olsun etkinlikler olsun arkadaslık olsun yardım isteyen olsun bütün arkadaslara kapım açıktır. Özellikle eski günleri özleyen ve 5+1 çilesinden kurtulmak isteyenleri beklerim birbirimize yardım ederek biryerlere gelmek isteyen arkadasları beklerim. Şöyle bir bakıyorum artık herkez 5+1 olayına kendini kaptırmıs hiç yeni oyuncuları düşünen yok hep aynı tayfa grup atıp duruyor ee yeni oyuncularda 49 a gelip kenan migrat giriyor ama çt bölgesine ayak basamıyor. Sen eziksin yok beceremezsin gibilerinden hep geriye atılıyor bu zihniyet böyle devam ederse ikv oyuncu kazanmaz kaybeder arkadaslar. Buna bir son vermenin bence vakti gelmistir. Benimle birlikte sevgi saygi çerçevesinde oyundan zevk almak isteyen kardeslerim abilerimi bekliyorum...
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Beyazköşkün yıkılışı
Antepte yasaklanmadigi surece o sunucu buna mahkum.
Cıqsoruta gidip ne rezil bir ortamda oynadigini gorebilirsin Rfq

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Yaptigin sey cok guzel bisey kardesim ama ben dahil çoğu insan karakter versen bile oraya gelecegini dusunmuyorum bi donem ords sifaci karakterle oynadim antepli arkadaslar cok fazla argolu saygisiz aralarinda illaki iyi arkadaşlarımızda var ama genel olarak durum bumacheta yazdı: ↑26 Oca 2018 19:59 Beyler bayadır beyazköşk sunucusunda oynuyorum. Ama tanıdığım yok ful büyü ve savaşçım var itemli sifacımda var. Grup bölgeleri olsun etkinlikler olsun arkadaslık olsun yardım isteyen olsun bütün arkadaslara kapım açıktır. Özellikle eski günleri özleyen ve 5+1 çilesinden kurtulmak isteyenleri beklerim birbirimize yardım ederek biryerlere gelmek isteyen arkadasları beklerim. Şöyle bir bakıyorum artık herkez 5+1 olayına kendini kaptırmıs hiç yeni oyuncuları düşünen yok hep aynı tayfa grup atıp duruyor ee yeni oyuncularda 49 a gelip kenan migrat giriyor ama çt bölgesine ayak basamıyor. Sen eziksin yok beceremezsin gibilerinden hep geriye atılıyor bu zihniyet böyle devam ederse ikv oyuncu kazanmaz kaybeder arkadaslar. Buna bir son vermenin bence vakti gelmistir. Benimle birlikte sevgi saygi çerçevesinde oyundan zevk almak isteyen kardeslerim abilerimi bekliyorum...
- xMrSpyx
- Cin Avcısı
- Lonca: Winter ls Coming
Gaziantep'te lKV yasaklanırsa, oyun iflas eder. Oyunun İstanbuldan bile daha yaygın oynandığı yerdir Gaziantep. İstanbulun nasıl %50 si Sivaslıysa, İkv oyuncularınında %50 si Gaziantepli

Anteplilerin farkında olan bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum 
Hepsi birbirini tanıyor, birbirlerine küfür ediyorlar, adres veriyorlar ve birbirlerini dolandırıyorlar.
Soru:
Oyun antepte nasıl bu kadar yayıldı?
Hepsi birbirini tanıyor, birbirlerine küfür ediyorlar, adres veriyorlar ve birbirlerini dolandırıyorlar.
Soru:
Oyun antepte nasıl bu kadar yayıldı?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
3-4 İnternet kafe ile sponsorluk reklam anlaşması ve buluşma düzenlendi. Üyelik paketleri ucuzdan internet kafelere satıldı ve bunların halka satılabilmesi için de bu kafeler tanıtımını iyi yaptı. Bol keseden buluşma hatırası vs. de dağıtılınca sonuç
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
eskiden sancak'ta oynardım ilk sunucumdu insanları iyi ve güzeldi.Parlementxx yazdı: ↑26 Oca 2018 20:48 Antepte yasaklanmadigi surece o sunucu buna mahkum.
sancak olmasının sebebi oyuna bağladığımda en üst'de ki sunucu olması idi
meran gibi bir yere geçtiğimde herkesin urfa'da oynadığını gördüğümde çok şaşırmıştım bir çoğunun konuşmasını anlamıyor fark edemiyordum.
içlerinden çok sevdiğim sağlam arkadaşlarım olsada %99 u oyundan soğutan küfürbaz her türlü pisliği yapabilecek insan çıkmıştı.
sunucunun o zamanlar en iyi ve tek kp kasanı idim (insanlara para ile) ve adamların yazdığı aynen şu idi önce bana kasacaksın yoksa ne sana nede baskasına kp kastırmam burda
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Suan kosk bombos mukemmel insanlar varmiydi ? tabikide vardi ama onlarida bozdular bu 'rfq tayfasi' insanin sabri bir yere kadar kesiyorsun hirsiz yaziyor gorevini yapmiyorsun hirsiz yaziyor 5 senelik dostundan tilsim caliyor falan filan isin kotu yani bunlara ParlemenTx diye bir savasci kaptirmam it herif ne kadar saf beni taniyan insan varsa kandirmaya calismis suan koskte isimmi degismis ne yapmissa artik bu yaziyi goruyorsa cik soruta sik sik ugruyorum bilgisi olsun : )0LIVERA yazdı: ↑27 Oca 2018 01:21eskiden sancak'ta oynardım ilk sunucumdu insanları iyi ve güzeldi.Parlementxx yazdı: ↑26 Oca 2018 20:48 Antepte yasaklanmadigi surece o sunucu buna mahkum.
sancak olmasının sebebi oyuna bağladığımda en üst'de ki sunucu olması idi![]()
meran gibi bir yere geçtiğimde herkesin urfa'da oynadığını gördüğümde çok şaşırmıştım bir çoğunun konuşmasını anlamıyor fark edemiyordum.
içlerinden çok sevdiğim sağlam arkadaşlarım olsada %99 u oyundan soğutan küfürbaz her türlü pisliği yapabilecek insan çıkmıştı.
sunucunun o zamanlar en iyi ve tek kp kasanı idim (insanlara para ile) ve adamların yazdığı aynen şu idi önce bana kasacaksın yoksa ne sana nede baskasına kp kastırmam burda![]()

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bilalxler ve Ağrı Dağı loncası der susarım. Bilalxler aşiret olarak oyundaydı.0LIVERA yazdı: ↑27 Oca 2018 01:21eskiden sancak'ta oynardım ilk sunucumdu insanları iyi ve güzeldi.Parlementxx yazdı: ↑26 Oca 2018 20:48 Antepte yasaklanmadigi surece o sunucu buna mahkum.
sancak olmasının sebebi oyuna bağladığımda en üst'de ki sunucu olması idi![]()
sunucunun o zamanlar en iyi ve tek kp kasanı idim (insanlara para ile) ve adamların yazdığı aynen şu idi önce bana kasacaksın yoksa ne sana nede baskasına kp kastırmam burda![]()
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Antepli oynuyan çok tanıtımlar sponsorlardan dolayı ama nedense bütün hırsız küfürbaz oyunun dengesini bozanlarda orda şehrin adını güzel taşımak varken böyle anılması kötü
Üzücü bir durum.. Köşkte önceden bu kadar yoktu sunucular arası gelince böyle doldu sunucu 30 40 yaşındaki adamlara edilen küfürleri gördükçe ben utanıyorum,
Üzücü bir durum.. Köşkte önceden bu kadar yoktu sunucular arası gelince böyle doldu sunucu 30 40 yaşındaki adamlara edilen küfürleri gördükçe ben utanıyorum,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk