Doğru tabiki gaffardan item almam x stuart semiha yol savaşçısına bağlı değil ama belki o bölgede gaffar stuart veya semiha bana şansıma item verebilir ve 2. olarak girdiğim bölge olarakta boş geçme ihtimalimde var.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Oca 2018 01:00Bölgeye ilk girdiğinde Gaffar'ın veya Stuart'ın vereceği item X'ten veya Yol Savaşçısı'ndan item alıp almamana bağlı değil. İlk girdiğinde düşme ihtimali kaçsa çıkıp girdiğinde de odur. Yani evet belki ilk girdiğinde devam etsen Gaffar'dan asa alacaksındır ama bu 2. girdiğinde de olabilir.cepni yazdı: ↑04 Oca 2018 00:54Gruptaki karakterlere düşecek olan itemler grubun bölgeye girmesi ile belirlenir x tüm gruba boş geçerse belki stuart belki gaffar belki semiha birşeyler verebilir çıkıp tekrar girme konusunu olumlu düşünmüyorum bölge sayısı arttırılabilir.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Oca 2018 17:56Full atan gruplar GBMX kestikten sonra çıkıp tekrar girip 2. bölgeden devam edebilir. Ha keza tılsımsız bir grup bile full bölgeyi 2 saatte rahat bitirebilir. En kötü 180dk yapılabilir.
Sürekli dolu olan çemberlitaş bölgesi-Nerull Konuya
Re: Sürekli dolu olan çemberlitaş bölgesi-Nerull Konuya
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
bu konu gerçekten çok can sıkıcı saatlerce bekliyoruz saatlerce.alt f4 atıp çıkıyorlar bölge buglu kalıyor.ben zannetmiyorum arzlardan 5 6 grup çıksın,en iyi 2 grup çıkar.Bölgelerin bende sorunlu olduğunu düşünüyorum.20 bölgeninde 20sinin aktif olduğunuda düşünmüyorum.konuyu açanın dediği gibi içeri giren çoğu grup stusuz giriyor ve buna rağmen saatlerce çok kişi bekliyor.
SARAL
güncel
e.ö sunucusunda akşam 7-sabah 7 arası çt kullanılamıyor
e.ö sunucusunda akşam 7-sabah 7 arası çt kullanılamıyor
Tespit gibi tespit vallaha ben beğendim ama şöyle ki ülkemizin her karış toprağı bizim doğuyu seçmemek ve dışlamak bizlere yakışmaz. Özellikle doğuda arkadaşlarım daha fazla ve kalender harbi adamlar. Şahsen ben seçerim ama kendi büyüdüğüm sunucudan gitmem.W0IkaN yazdı: ↑03 Oca 2018 21:39sen istanbuldan ankaradan kalkıpta muşa bayburta taşınırmısınmuhammetali395 yazdı: ↑02 Oca 2018 10:32 Diğer sunucular boş oralara taşınsın giremeyenler rahat rahat girerler istedikleri süre içerde kalırlar , daha iyi çözüm mü var ?![]()
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Abartma. Akşam 6-7’den sonra doluluk başlıyor.
ben ne dedim kardeş ? akşam 7 den sonra giriliyomu ?
bugün akşam 6 da bölge dolu diyodu ben yine insaflı davranmışım yazarken.
Konuyu saptırmayın konu bu değil konu bölgenin bozuk olması oyunun bozuk olması çözüm istiyoruz
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kendinize niye bu işkenceyi yapıyorsunuz ki ? Eminönü ne tıkılıp kalıyorsunuz sonra bölge dolu diye şikayet ediyorsunuz. Meran da bütün bölgeler boş mesela )))

-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Biz Arkadaslarla merana donduk
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy of War
Onumuzdeki güncellemede duzeltmeleri bi anlam tasimiyo cemberlitas itemlerini insanlar tamamlayamiyor mantik yoksunu bir yonetim sadece robot gibi yazilar yaziliyor baska hicbir sey yok
Meran'a döndüm bende
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!