Bıktık be kardeşim bıktık artık
Bıktık be kardeşim bıktık artık
1.5 Saat boyunca çemberlitaş girişine tıklamaktan parmaklarımı hissetmiyorum. Sonuç zaten hüsran. Bu 1.5 saat boyunca giren oldu mu? Hayır kimse giremedi içeri. Büyük ihtimal 20 bölgenin 20 tanesi de bugda kaldı. Şuna artık bir çözüm bulun. Akşam işten, güçten geliyoruz 5 dakika kafa dağıtalım diyoruz içeri giremiyoruz.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Bıktık be kardeşim bıktık artık
Merhaba konusunu kaldirdigim ,makmeden yazdı: ↑27 Oca 2018 00:08 1.5 Saat boyunca çemberlitaş girişine tıklamaktan parmaklarımı hissetmiyorum. Sonuç zaten hüsran. Bu 1.5 saat boyunca giren oldu mu? Hayır kimse giremedi içeri. Büyük ihtimal 20 bölgenin 20 tanesi de bugda kaldı. Şuna artık bir çözüm bulun. Akşam işten, güçten geliyoruz 5 dakika kafa dağıtalım diyoruz içeri giremiyoruz.
Bu tip sorunlar bildiginiz uzere şıp diye cozulmemektedir.Sobee Studious olarak en yakin asirda gelen guncellemeyle toplu bir bug duzeltme karnavali olacaktir.Bilginize.
Iyi forumlar

- BLITZKRIEG
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
tamamen katılıyorum kardeşim ve bu konuda en büyük suçlunun bilinçsiz ve kendini troll zanneden az gelişmiş oyuncularımız olduğunu da düşünüyorum.
evet bu konuya artık bir çözüm getirilmeli. hali hazırda 20 tane kopyasını yapabildiğiniz bir grup bölgesinin ki oynanış konusunda bu kadar önemli yere sahip bir bölgeden bahsediyorum, 10 tane daha kopyasını koymak bu kadar zor bir işlem olmamalı.hele alt+f4 çekerek çıkıldığında ise bölgenin bugda kalması olayına akıl sır erdiremiyorum ve soğuyorum oyundan resmen yahu.
yukarıdaki arkadaşım gibi ben de 1 buçuk saattir uğraşıyorum. ne bir giren ne de bir çıkan var. içerden pm atan kimse de olmadığına göre besbelli ki bug kaynıyor oyunun bu kısmında. bir şeyler yapmanızı istirham ediyoruz artık. yeter.
evet bu konuya artık bir çözüm getirilmeli. hali hazırda 20 tane kopyasını yapabildiğiniz bir grup bölgesinin ki oynanış konusunda bu kadar önemli yere sahip bir bölgeden bahsediyorum, 10 tane daha kopyasını koymak bu kadar zor bir işlem olmamalı.hele alt+f4 çekerek çıkıldığında ise bölgenin bugda kalması olayına akıl sır erdiremiyorum ve soğuyorum oyundan resmen yahu.
yukarıdaki arkadaşım gibi ben de 1 buçuk saattir uğraşıyorum. ne bir giren ne de bir çıkan var. içerden pm atan kimse de olmadığına göre besbelli ki bug kaynıyor oyunun bu kısmında. bir şeyler yapmanızı istirham ediyoruz artık. yeter.
It is always darkest before the dawn.
- BLITZKRIEG
- Sahaf Yardımcısı

tüm sinirime rağmen kahkaha attım !Parlementxx yazdı: ↑27 Oca 2018 00:13Merhaba konusunu kaldirdigim ,makmeden yazdı: ↑27 Oca 2018 00:08 1.5 Saat boyunca çemberlitaş girişine tıklamaktan parmaklarımı hissetmiyorum. Sonuç zaten hüsran. Bu 1.5 saat boyunca giren oldu mu? Hayır kimse giremedi içeri. Büyük ihtimal 20 bölgenin 20 tanesi de bugda kaldı. Şuna artık bir çözüm bulun. Akşam işten, güçten geliyoruz 5 dakika kafa dağıtalım diyoruz içeri giremiyoruz.
Bu tip sorunlar bildiginiz uzere şıp diye cozulmemektedir.Sobee Studious olarak en yakin asirda gelen guncellemeyle toplu bir bug duzeltme karnavali olacaktir.Bilginize.
Iyi forumlar
It is always darkest before the dawn.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Tamam haklısınız anladıkta kardeşim aynı konudan 100 tane açmanın bir numarası yok.
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Winter Is Coming
Parlementxx yazdı: ↑27 Oca 2018 00:13
Merhaba konusunu kaldirdigim ,
Iyi forumlar
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
+ ∞ ∞AgahEfendi yazdı: ↑27 Oca 2018 00:21 Tamam haklısınız anladıkta kardeşim aynı konudan 100 tane açmanın bir numarası yok.

Kusura bakmayın da oyuncuların suçu yok mu sanıyorsunuz? Şuradan çıkarken alt+f4 ile çıkmamak ne kadar zor olabilir ki sonuçta ? Bilerek yapıyor artık insanlar, herkes art niyetli olmuş. Gelip burada sızlanmak yerine oyuncular buna bir çözüm getirebilir. Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Her lonca kendi üyelerine bunu söylese, tembihlese bu kadar sıkıntı olmaz.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
Şahsen ben alt f4 çekip çıkıyorum bölge bitiminde. Çok da keyifli oluyor. Art niyet mi ? Tabi ki aslaBubyo yazdı: ↑27 Oca 2018 00:31 Kusura bakmayın da oyuncuların suçu yok mu sanıyorsunuz? Şuradan çıkarken alt+f4 ile çıkmamak ne kadar zor olabilir ki sonuçta ? Bilerek yapıyor artık insanlar, herkes art niyetli olmuş. Gelip burada sızlanmak yerine oyuncular buna bir çözüm getirebilir. Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Her lonca kendi üyelerine bunu söylese, tembihlese bu kadar sıkıntı olmaz.