Arkadaşlar
Oyunla ilgilenen DEW yoktu 6 yıldır ve yeni yeni oyuna bakmaya başlamışlardı ama ses seda yine yok DEW lerde .
Her gün abartısız Eminönü Sunucusunda Çemberlitaş Denilen bölgede en az 3 4 bölge Bugta kalıyor ve bugün özel olarak denedim..
2 adet bilgisayardan bir karakterimi bölgeyi bitirdikten sonra alt f 4 çektim ve diğer karakterime girdim çemberlitaş önünde Gizli Havalandırmanın orada bölgeye girmeye çalışanlara baktım arkadaş listeme ekledim .
Ve bölgede alt f 4 çektiğim karakterime giriş yaptım bekledim 25 saniye sonra adamlar içeriye girdiklerinde benim alt f 4 çektiğim karakterin olduğu bölgeye girmişlerdi .
Bu benim çıktığım bölgeye giren adamlar bölgelerin boşalmasını bekleyen insanlardı.
Üzüldüm İnsanların Zamanı hiçe sayılıyor Emekleri önemsenmiyor .
Bu kadarı da yetmezmiş gibi en az 1 saat bölge önünde bekledikten sonra içeriye girdiğimizde grubumuzdan 1 inin aldığı kritik hata zaman kaybına sebep oluyor .
Oyuncu . Oyuna giriyor eğlenmeye güzel vakit geçirmeye güzel sohbetler etmeye arkadaşlarıyla birlikte vs . vs
ama gel gör ki... 18:00dan itibaren Bu saatlere kadar bölgeler bugta ve bölgenin önünde en az 50 oyuncu bekliyor ... Bölge boşalsa da bizde girsek biraz diye...
Bu Bug Sadece Çemberlitaşta değil Sığınaklar da da var
Benim Derdim İtem falan değil bu oyun hatasının Düzeltilmesi işleminin ısrarla Büyük Güncellemeye saklayan Yönetime bir şeyleri göstermektir.
Diyeceğim şey şu bölgedeyken bitirip oyundan cıkanlar yüzünden 20 bölgenin yarısı bugta kalıyor bilmiyorum 10 dakika boyuncamı kalıyor yoksa adam sunucu güncellemesinden sonra girerse mi ama Sıkıntı yaratan bir durum bu bölgeye giremiyoruz zamanımız boşa gidiyor bununla ilgilenmek için İlla ki güncellemeyi beklemek zorunda değilsiniz Diyorum ki Yönetime yetki sizde oyun sizin elinizde şu bug da kalan bölgeleri düzeltseniz güncelle paketi gelmeden evvel biz de stres yaşamadan bölgeye girsek ? Kötü mü olur
Bu yazımı görüp sunucu değiştirmemi öneren arkadaşlar olacaktır ama Ben Oyuna bu sunucuda başladım bu sunucuda oynuyorum Oyun Hatası düzeltilsin Sadece Çok şey istemiyoruz Tılsım Bugunu 1 hafta sürmeden düzelttiler HADİ bunu da düzeltsinler ??
Bölge Hataları ve Kritik Hatalar Windows Uyumluluğu
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bölge Hataları ve Kritik Hatalar Windows Uyumluluğu
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Re: Bölge Hataları ve Kritik Hatalar Windows Uyumluluğu
İnsanlar yeni guncelleme paketinden önce item eksiklerini tamamlamaya calisiyorlar fakat bu oyuna bukadar ilgi var hala bir duzeltilme yok
Mesela ben para kasiyorum karakterlerim full guncellemeye hazırlanıyorum fakat buyuk holde okadar lag varki aksam saatlerinde yurumeye firsatin olmuyor gerçekten yazık plus paket aliyoruz maden arttiricilari cemberlitas siginak arttiricilari bunlari herkez aliyor ama adamlar hicbirsey yapamıyor acınası bi durum
:( 
Mesela ben para kasiyorum karakterlerim full guncellemeye hazırlanıyorum fakat buyuk holde okadar lag varki aksam saatlerinde yurumeye firsatin olmuyor gerçekten yazık plus paket aliyoruz maden arttiricilari cemberlitas siginak arttiricilari bunlari herkez aliyor ama adamlar hicbirsey yapamıyor acınası bi durum
Arkadaşlar önümüzdeki ilk güncelleme ile problemin çözülmesini hedefliyoruz...
Vee yıllardır dedikleri
gelecek olan ilk güncelleme ile 

Vee yıllardır dedikleri
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
+1
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
bunun gerekçesine de hastayım ya. "eskiden beri tek ve büyük güncelleme yapılıyormuşmuş, küçük güncellemeler yapılmıyormuşmuş, o yüzden şimdi de büyük güncelleme yapılacakmışmış". mantığa bakar mısınızMerhaba
İlgili sorun geliştirici ekibimizin bilgisi dahilinde olup, gelecek olan ilk güncelleme ile ortadan kaldırılacaktır. İstanbul Kıyamet Vakti'nin gelişim sürecine baktığımızda; bu gibi oluşan bug benzeri küçük/büyük hataların tek tek değil, yapılan ilk güncelleme ile toplu bir şekilde giderildiğini söyleyebiliriz.
Sorun çözülene dek yaşanan aksaklıklardan dolayı siz değerli oyuncularımızdan özür diliyor, anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
İyi forumlar
aklınıza bişey gelmiyosa ben söyliyim bak, akşam 20.30 gibi her sabahki güncellemede olduğu gibi 25-30 dk gerisayım yaparsınız, sonunda da sunucuyu sıfırlarsınız olur biter. sabah 5 te giriyorum çtler dolu diyor oyuna bak