Nasıl bir şans sistemidir?
Nasıl bir şans sistemidir?
Çemberlitaş kutum var, plusum var, loncamda arttırıcı var, 6 kişi full lonca giriyoruz Hiç bir şey atmıyor. Yahu saçmasapan reçete atıyor, hidrojen atıyor item atmıyor... 10 çt atmışımdır rahat. (hepsi full lonca olmuyo tabii.)
ExqosA
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Nasıl bir şans sistemidir?
Madalyalarım 1000'e yaklaştı, hala 8-9 item eksik. Büyücü olmak böyle bir şey hocam.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Sobee'nin para tuzaklarıdır. Buradaki şans sistemi ile işin yürüdüğünü söylerler. Oyalama sisteminin sanata dökülmüş halidir İkv'nin şans sistemi. Çemberlitaş öyle bir eklentidir ki; yıllarca insanların büyücü dizeceğim, büyücü dizeceğim cümlelerini duymuşluğum vardır.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

55 defa denediniz...ghoul yazdı: ↑26 Oca 2018 01:57 Sobee'nin para tuzaklarıdır. Buradaki şans sistemi ile işin yürüdüğünü söylerler. Oyalama sisteminin sanata dökülmüş halidir İkv'nin şans sistemi. Çemberlitaş öyle bir eklentidir ki; yıllarca insanların büyücü dizeceğim, büyücü dizeceğim cümlelerini duymuşluğum vardır.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

2 Eşya için attığım bölgeye bak sen hele galiba her pixelini ezberlemem gerekiyor.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bazen bol keseden verdiği oluyor, bazen ise uyladıkça uyluyor, ortası yok bu işin sanırım.
kedi
bir oyunda şans sisteminin bu kadar fazla ön plana çıkması çok yanlış bir şey. yıllardır şans sistemini değiştirmek adına onlarca öneri gördüm şu forumda. lakin iki hatayı gidermek için bir şey yapmıyorlar oyunu güzelleştirmek için mi yapacaklar? yazacak çok şey var da sabah sabah negatif başlamak istemiyorum 
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Grup bölgelerine ben gece 4 ila 5 arası giriyorum. Çok iyi item atıyor 1 şifa ile girdim mev asa mev ceket hidrof asa
Buyucume kıyamet sıfır ceket asa ciķti

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.