herkesın okumasını isterim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: herkesın okumasını isterim

Mesaj gönderen asgsdga »

ohhhhh, meran boşken "boş sunucuda oynamak istemeyen karakteri aktarsın eö'ye/köşk'e" diyenler şimdi "sunucunun doluluğundan şikayetçiysen git kendi sunucunda oyna" diyor. tüm fabrikatör çocukları bu oyunu oynuyoduk zaten biz aktarırız her kastığımız çarı ordan oraya.

marull bu başlığı okuyon madem sana yazıyorum her hesaba 1er tane aktarım hakkı verin biz de "profilimizde yazan meran'a" gidelim. keyfimizden sunucu değiştirmedik zaten oyuncuya suç bulmayın.
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cepni »

asgsdga yazdı: 25 Oca 2018 05:47 ohhhhh, meran boşken "boş sunucuda oynamak istemeyen karakteri aktarsın eö'ye/köşk'e" diyenler şimdi "sunucunun doluluğundan şikayetçiysen git kendi sunucunda oyna" diyor. tüm fabrikatör çocukları bu oyunu oynuyoduk zaten biz aktarırız her kastığımız çarı ordan oraya.

marull bu başlığı okuyon madem sana yazıyorum her hesaba 1er tane aktarım hakkı verin biz de "profilimizde yazan meran'a" gidelim. keyfimizden sunucu değiştirmedik zaten oyuncuya suç bulmayın.
Yaşını almış evli bir adama hitap şeklini doğru bulmuyorum derdini sakin bir dil ile de anlatabilirsin.
Ama bir aktarım hakkı konusunda aynı görüşteyiz
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Sadece 1 hesabimda plus var kasa carima , tankima , koleksiyon carima girerken ayni sorunu yasiyorum sinir ediyor ama bir yandanda eskiyi hatirlattigi icin hosuma gidiyor.
Resim
lodoslum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen lodoslum »

Oyun ücretsizdir lakin gelişmek için oyun içi para harcaman gerekir bunu herkes biliyor. Online oyunların mantığı budur zaten rahatsız oluyorsanız bu lüksten vazgeçebilirsiniz ha illa oyun oynayacağım diyorsanız ikv içlerinde ki en ucuza oynanan oyunlardan birisidir.
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: İSTİLA

Mesaj gönderen xHASANBEYx »

titanyum41 yazdı: 21 Oca 2018 22:02 öncelikle oyunu yıllardır oynuyorum ve bugun itibari ile bırakıyorum oyuna giremiyoruz zorunlu olarak para yüklemesi isteniliyor zaten çogu şeyi para ile yapıyoruz asalara kılıca + kasa v.s ve oyun dolu plus paket girebilir zaten sadece plus paketin girebilmesi için bi sunucu var diğerleriyle ne uğraşıyosunuz sonra gaffara giremiyoruz içerde alt 4 çekiyolar v.s kenana giremiyoruz çt ye giriyoruz içerde düşüyoruz ve girmek isteginde sunucu dolu yani biraz kendinize sorun bnce yöneticler bu oyunu ne amaçla yptınız millet oyunu bıraksın dıyemi yoksa oyuncu toplamak içinmi yani şimdi bn bırakıyorum yarın öbürü öbürgün bşkası 1 saatir sunucuya girmeye çalışıyorum ama yok.

Reis Oyunu keşke bırakmasaydın. Yada bir mütted ara verseydin Sağlık olsun hayatın da başarılar dilerim.
Resim

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön