Sulandırmayınız konuyu.
Bugün oyuna girme fırsatım oldu kısa süreliğine. Eminönü sunucusu acayip şekilde ağır.Oyunu geçmişte yaşıyoruz. Ben ilerdeyim ama oyun arkamda beni takip ediyor. Ciddi bir yavaşlık, geç algılama sorunu var.
Sağlam bir bakım gerekli.
ARTIK YETER YETER !
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ARTIK YETER YETER !

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Re: ARTIK YETER YETER !
Merhaba,
Arkadaşlar, bakım yapılmayan sunucular hakkında daha dün buradaki konuda açıklama yapılmıştı. Forum'u gerçekten özenli ve sürekli bir şekilde takip etmediğinizi düşünüyorum. Kaldırılan konulara gelecek olursak; kaldırma işleminden hemen sonra konu sahiplerine neden kaldırıldığı hakkında bilgilendirme yapılıyor. İtirazınız var ise; özel mesaj yolu ile, silinen konular hakkında bildirimde bulunduğum mesajlara cevap olarak tarafıma yazabilirsiniz. Memnuniyetle tekrar tekrar izah etmeye çalışırım.
Diğer sunucular hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır, konu ise gereksiz yere uzamaması adına kilitlenmiştir.
Bilginize.
Arkadaşlar, bakım yapılmayan sunucular hakkında daha dün buradaki konuda açıklama yapılmıştı. Forum'u gerçekten özenli ve sürekli bir şekilde takip etmediğinizi düşünüyorum. Kaldırılan konulara gelecek olursak; kaldırma işleminden hemen sonra konu sahiplerine neden kaldırıldığı hakkında bilgilendirme yapılıyor. İtirazınız var ise; özel mesaj yolu ile, silinen konular hakkında bildirimde bulunduğum mesajlara cevap olarak tarafıma yazabilirsiniz. Memnuniyetle tekrar tekrar izah etmeye çalışırım.
Diğer sunucular hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır, konu ise gereksiz yere uzamaması adına kilitlenmiştir.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!