ben destek ekibine yaptığım doğrulamadan sonra bir kod aldım fakat önce transfer işlemi başlatmam gerekiyormuş bunu nasıl yapıcam? 995 akçelik şeyi satın mı alıcam satın alıcaksam hangi hesapta almam lazım karakteri aktarmak istediğim hesabın üyeliğine mi yoksa karakterin aktarıldığı hesabın üyeliğine mi,karakterin aktarıldığı hesabın üyeliğine alacaksam zaten o hesaba giremediğim için böyle bir prosedür başlattım lütfen bilgi verin .
'Transfer işleminizi onaylayabilmemiz için öncelikle bir transfer işlemi başlatmanız gerekmektedir. ' bir şey satın almadan direk o kodla beraber bir form gönderdiğimde bu email dönütü geldi.Ayrıca ikv destek birimine form gönderdim 1 gündür cevap yok o yüzden buraya soruyorum
arkadaşlar bakıverin karakter transferi hakkında
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar bakıverin karakter transferi hakkında
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: arkadaşlar bakıverin karakter transferi hakkında
Hangi hesaptan aktarım yapacaksan oradan satın alman gerekiyor hedef hesaba değil

Sen galiba kaybolan emaili kurtarıyorsun eski emailine aktarım ürününü yükle karakteri seç aktar sonra desteğe üyelik sorunları ile o kodu yolla aktarımımı onaylayınız de hallederler canımız gmler
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Adam bence maile değil direkt oyun hesabının şifresini bilmiyor. Bu durumda kimse bir şey yapamaz. Bilmediğin şey mail şifresi olsa bir üstteki arkadaşın dediği şeyi yapacaktın. Ama hem hesabın hem de mailin şifresini bilmiyorsan soğuk su stayla.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Öyle olsa bile,destek ekibi yardımcı olmuyormu ? Sonuçta gerekli cevapları vermiş doğru şekildeturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Oca 2018 20:24 Adam bence maile değil direkt oyun hesabının şifresini bilmiyor. Bu durumda kimse bir şey yapamaz. Bilmediğin şey mail şifresi olsa bir üstteki arkadaşın dediği şeyi yapacaktın. Ama hem hesabın hem de mailin şifresini bilmiyorsan soğuk su stayla.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
SPIEGLEIN yazdı: ↑24 Oca 2018 20:31Öyle olsa bile,destek ekibi yardımcı olmuyormu ? Sonuçta gerekli cevapları vermiş doğru şekildeturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Oca 2018 20:24 Adam bence maile değil direkt oyun hesabının şifresini bilmiyor. Bu durumda kimse bir şey yapamaz. Bilmediğin şey mail şifresi olsa bir üstteki arkadaşın dediği şeyi yapacaktın. Ama hem hesabın hem de mailin şifresini bilmiyorsan soğuk su stayla.![]()
Diyelim yakın bir arkadaşının hesabını biliyorsun daha sonra arkadaşınla aran bozuldu ve şifresini değiştirdi. Şimdi böyle bir durumla bu arkadaşın durumunu yönetim nasıl ayırt edebilir?
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
evet arkadaşlar benim email şifremle oyun şifrem aynıydı o yüzden başvurdum 2013 tede başvurmuşum zaten mailler elimde duruyor onda hesapların ortaklığı onaylanmamıştı ama bu sefer onayladılar lakin aktarma ürününü madem ana hesaba alıcam bunca sorunun anlamı ne zaten o hesaba giremediğimi belirterek yola başlamıştım ben
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bu durumda destek ekibinin kendisini geliştirmesi gerekecek.turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Oca 2018 21:02SPIEGLEIN yazdı: ↑24 Oca 2018 20:31Öyle olsa bile,destek ekibi yardımcı olmuyormu ? Sonuçta gerekli cevapları vermiş doğru şekildeturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Oca 2018 20:24 Adam bence maile değil direkt oyun hesabının şifresini bilmiyor. Bu durumda kimse bir şey yapamaz. Bilmediğin şey mail şifresi olsa bir üstteki arkadaşın dediği şeyi yapacaktın. Ama hem hesabın hem de mailin şifresini bilmiyorsan soğuk su stayla.![]()
Diyelim yakın bir arkadaşının hesabını biliyorsun daha sonra arkadaşınla aran bozuldu ve şifresini değiştirdi. Şimdi böyle bir durumla bu arkadaşın durumunu yönetim nasıl ayırt edebilir?
Örneğin alım-satım yapan kişiler örneğin satan adam geri çekti. Kanıtlar halinde sunulması durumunda hesabın banlanması.
Veya dediğiniz durum
Bunun içinde farklı çözüm yolları,daha önce belirtilen şeyler ilede ek olarak yapılması
Hayır başvurusu numarası ile başvurun tekrar aktaracağınız yeni hesabın şifresiyle eşitliyorlar NPturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Oca 2018 20:24 Adam bence maile değil direkt oyun hesabının şifresini bilmiyor. Bu durumda kimse bir şey yapamaz. Bilmediğin şey mail şifresi olsa bir üstteki arkadaşın dediği şeyi yapacaktın. Ama hem hesabın hem de mailin şifresini bilmiyorsan soğuk su stayla.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Kendi Hesabınızın [ İzdüşüm ]adlı karakteri ------->Farklı Hesaba @gmail.com (Hedef hesap)'a Aktarılması için işlem gerçekleştirmeniz gereklidir .
! (Aktarılacak karakterin Hesabında Karakter transffer hakkı Mevcut olması gereklidir.
! (Aktarılacak karakterin Hesabında Karakter transffer hakkı Mevcut olması gereklidir.