Arkadaşlar bunu ilk defa burda paylaşıyorum sadece yorum yapmadan bir kaç defa okuyun şöyle biraz düşünün..
Hikayeyi okuduğumda bir yerde huzursuzluğumla ilgili bir izlenimler almıştım , sonra bunu yakın dostum olan bir arkadaşımın içerde arkadaş olduğu sobee ekibi biriyle görüşme fırsatım oldu..ve bana şu izlenimi bırakmıştı..Huzursuzluğum aslında bir görev değil oyunun sonu..Böyle bir görev yoktu oyunun sonuydu aslında sonra sobenin teknik ekibi kendi arasında görüşerek bu oyuncu kitleyi böyle bırakmamak gerektiğini düşünerek Nerullun defalarca karaköy olmıyacak demesine rağmen ortak karar alıp bu güncellemeyi yapmaya karar verdiler..Söylediklerimi şuan "Kerem Sami Hünal" Konsol üssü programında yaptığı açıklamada kanıtlamaktadır..
Sadece hemen nerden biliyorsun değil , düşünün biraz..
Huzursuzluğum Aslında..
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Huzursuzluğum Aslında..
Kerem Sami Ünal Sobee’den ayrılmadan önce Karaköy paketine destek veriyor. Yani Karaköy eklenti paketinden sonra kendisi olmayan. Huzursuzluğum göreviyse Karaköy’e geçip bize görev verecek olan NPC’yle konuşunca tamamlanacaktır.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
-
- FareAdam Düşmanı
Nerull defalarca kez değil 1 kere söyledi.Ondada bence dedi.
Bence doğru diyorsun.
İkv ekibi 5 sene bu oyuna parmağını değdirmedi.
Yıllarca kader mühürlerine uğraştılar bi oyun çıkardılar.
Allahtan kader mühürleri tutmadı.
KM tutmuş olsa, ikvye bir daha güncelleme gelmezdi.
Bu da oyunun sonunu getirirdi.
İkvye karaköyü çıkardıktan sonra, sobee ekibi ya kader mühürlerine odaklanır yada yeni bir projeye başlar(bence) .
İkvye yeni paket çıkarma en son sırada olur çünkü ikvye 5 sene birşey gelmedi oyuncular hala oynuyor. Bunun avantajını kullanırlar, 3-4 sene güncelleme gelmez. 3-4 sene sonra, km hala tutmamışsa veya yaptıkları başka bir proje tutmazsa ikvye tekrar geri dönüp yeni bi paket daha getirirler.Eğer KM yada yaptıkları başka bir proje tutarsa, ikvye bir daha bakmazlar, sunucular bomboş olana kadar ikv hayatta kalır, sonrada fişini çekerler. (5-6sene sürer bu olay).
İkv ekibi 5 sene bu oyuna parmağını değdirmedi.
Yıllarca kader mühürlerine uğraştılar bi oyun çıkardılar.
Allahtan kader mühürleri tutmadı.
KM tutmuş olsa, ikvye bir daha güncelleme gelmezdi.
Bu da oyunun sonunu getirirdi.
İkvye karaköyü çıkardıktan sonra, sobee ekibi ya kader mühürlerine odaklanır yada yeni bir projeye başlar(bence) .
İkvye yeni paket çıkarma en son sırada olur çünkü ikvye 5 sene birşey gelmedi oyuncular hala oynuyor. Bunun avantajını kullanırlar, 3-4 sene güncelleme gelmez. 3-4 sene sonra, km hala tutmamışsa veya yaptıkları başka bir proje tutmazsa ikvye tekrar geri dönüp yeni bi paket daha getirirler.Eğer KM yada yaptıkları başka bir proje tutarsa, ikvye bir daha bakmazlar, sunucular bomboş olana kadar ikv hayatta kalır, sonrada fişini çekerler. (5-6sene sürer bu olay).
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Senaryo olarak o şekilde bitmesi imkansızdı oyunun. Nerull da "Oyunun örgüsünü dikkate aldığınızda yeni bölgede Karaköy olmaz bence" demişti. Yani hikaye burda bitti değil, daha farklı şekilde ilerler demek istemişti. Hiç bir gizem çözülmemiş, Gezgin Sehir'e girmemize ramak kalmışken nasıl bitebilir ki?
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bana acilen ulaşabilirmisiniz sizinle bir şey konusmam lazımda önemli baya
turkoxHAMSTER yazdı: ↑21 Oca 2018 15:08 Senaryo olarak o şekilde bitmesi imkansızdı oyunun. Nerull da "Oyunun örgüsünü dikkate aldığınızda yeni bölgede Karaköy olmaz bence" demişti. Yani hikaye burda bitti değil, daha farklı şekilde ilerler demek istemişti. Hiç bir gizem çözülmemiş, Gezgin Sehir'e girmemize ramak kalmışken nasıl bitebilir ki?
TETRADOX
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
Bu güncelleme son, dahası da olmayacak.
Oyunu 59'a atarak, yeni itemlerle ve kombinasyonlarla yeni oyuna başlayan oyunculara da kıyak yapacaklar. Oyunu kısır döngüye çekecekler.
Oyunun sonu değil ama önümüzde 10 yıl boyunca daha bir İKV olursa, bu 10 yılın içinde belki daha güncelleme görmeyeceğiz.
Oyunu 59'a atarak, yeni itemlerle ve kombinasyonlarla yeni oyuna başlayan oyunculara da kıyak yapacaklar. Oyunu kısır döngüye çekecekler.
Oyunun sonu değil ama önümüzde 10 yıl boyunca daha bir İKV olursa, bu 10 yılın içinde belki daha güncelleme görmeyeceğiz.
MrdexteR