Arkadaşlar biliyorum ikv çok bir sistem istemiyor, donmadan, laglanmadan gerektiğinde oyun içi video alıp onları profesyonel montaj programları ile işleyebileceğim bir sistem olsun. Bunun içerisinde; Klavye,Mouse,Kulaklık,Masa,Monitör,Kasa,Mouse Altlığı,Gamer koltuk,hepsi gamer olsun ve AA++ Kalitede olsun günahı ne olur böyle bir sistemin? Almışken en iyisi olsun en az 10 yıl götürsün istiyorum, evde ps4 pro mevcut, sırf ikv için alıyorum.bu arada monitör 29 inc den kücük olmasın.
Ufak bir sorunum var yalnız, Masaüstünü sığdırabileceğim bir odam yok nereye koyacağımı kara kara düşünüyorum.. mümkünse bana ürünün adı fiyatı şeklinde paylaşırsanız sevinirim, iyi kalın..
İKV İçin Sistem Tavsiyesi
- DecLanHarp
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Perplexing Pegasus
Re: İKV İçin Sistem Tavsiyesi
Masaüstü sana pahalıya gelir ama sistem olarak güncelleme konusunda laptoplardan daha iyi orası tartışılmaz.Fakat uzun yıllar götürsün beni diyorsan 8 GB Ram'den aşağısına bakma derim.Monster , MSİ gibi oyun ve performans açısından sağlam dizüstü bilgisayarlara bakabilirsin.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Güncelleme konusunda derken ? Ya Mmorpgleri özellikle ikvyi laptoptan oynamak işkence ekran küçük felan. Msi Aegis düşünüyorum kasa fiyat usdye bağlı olunca fiyat dalgalanmaları çok fazla dünle bugün arasında binlerce lira oynuyor. Bu tüm bilgisayar ve elektronik için geçerli.DecLanHarp yazdı: ↑01 Oca 2018 17:25 Masaüstü sana pahalıya gelir ama sistem olarak güncelleme konusunda laptoplardan daha iyi orası tartışılmaz.Fakat uzun yıllar götürsün beni diyorsan 8 GB Ram'den aşağısına bakma derim.Monster , MSİ gibi oyun ve performans açısından sağlam dizüstü bilgisayarlara bakabilirsin.
Kardeş İKV oynucaksın ve sistem aşırı iyi olduğunda bu oyunda ters tepiyor, sistemini ona göre topla uçuk gamer sistemi falan toplamana hiç gerek yok, al orta düzey bir sistem bak keyfine.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ma B
Buna sonuna kadar katılıyorum almadıysan hala git -2 -4 -6 gb ram pc ile yapacağın işlem sayısına bağlı olaraktan artır 1 gb 256 bit ekran kartı "120 ssd " özellikle ssd olacak bak intel işlemci çift çekirdekli sisteminin kasmaması açısından hızı da 2.5 üstü olsun yoksa pcye yüklendiğinde donup kalır .
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Genelde sen
Bende dedim şimdi yazar kasa al gülerim bende
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
8 gb ram - gtx1080 ti ekran karti - amd radeon yeni nesil islemci ben bu sistemle donarak oynuyorum benim arkadas tost makinesinin bir ustu bilgisayarla akici oynuyor anlayamadim.

- Whoods
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Ben bilgisayarımda hiç sorunsuz 32 Metin2 clienti açıyorum en ufak sorun olmuyor hepsini alta alıyorum bitanesi kapanmıyor bitanesinin ekranı kararmıyor kim 32 client açar diyen arkadaşlar için M2Bob kullancısıyım yang satışı item satışı vs.. yapıyorum ve bilgisayar sürekli açık clientler sürekli açık hesaplar hep botta en ufak sıkıntı olmuyor IKV ye giriyorum alta alır almaz oyundan düşüyorum sürekli donma oluyor fps 62 nin üzerine kesinlikle çıkmıyor yani anlayacağın ikv için sistem toplamana gerek yok tost makinesine 500Mb ekran kartı tak onla da oynarsın
PC'nin özellikleri şu şekilde ( Laptop ) :
-Intel Core i7 3.80GHz
-16GB DDR4
-128GB SSD
-1TB HDD
-3GB GTX 1060
PC'nin özellikleri şu şekilde ( Laptop ) :
-Intel Core i7 3.80GHz
-16GB DDR4
-128GB SSD
-1TB HDD
-3GB GTX 1060
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
GTX 1050Ti GPU, AMD Ryzen 1500x CPU, 16GB Ram'li bir bilgisayar işini görür. Sadece kasa 3500-4000 civarı tutar. Mouse, klavye, kulaklık kendi zevkine göre.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık