Kadim Kesimi
Kadim Kesimi
Bu gece saat 11 den beri bekleyip ondan sonra 6 kere kesip sonra sıranın gelmesini bekledikten sonra geldiğinde görevi olanların tüydüğü çok açık hiç utanma yokmuda gidiyorsunuz biz size yardım ediyoruz sizin bize yardım etmeniz karşılığında ama görev olunca hemen gidiyorsunuz.Yazık olsun size bu kadar insanın emeğini boşa çıkarıyorsunuz.Diyecek başka birşey bulamıyorum.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: Kadim Kesimi
Dostum aynı dertten muzdarip çok arkadaşımız var ... çözüm için aklımıza geleni incelemek istersen
viewtopic.php?f=24&t=12099&p=114937#p114937
viewtopic.php?f=24&t=12099&p=114937#p114937
Orada bende vardım kimse tüymedi. Olmayınca olmuyor. Aliçvş'ın dediği gibi tecrübesiz insan sayısı fazla olunca kesilmez. Canı 9a kadar indirdik ama kesemedik. 6 veya 7 grup vardı. Kuralları iyice öğrenip tekrar gidelim.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Sanırsam Aliçavuş'un naracı olduğu geceden bahsediyorsunuz.
Aliçavuş'un üzerinde niçin tek bir direnç yok.Şifacıları resmen uyuyor.
Aliçavuş sanada birkaç tavsiyede bulunayım üstünü iyi diz...naracı olucaksan sert vuruş ağır vuruş boş iş...sadece yaratığı nasıl daha fazla kışkırtabilirim gibisinden yeteneklere puan ver.
Kadimin ateş saldırısında ve asit saldırısında can kurtaranım bozulmuyor.Buda şifacı arkadaşlarımın işini oldukça kolaylaştırıyor.
En son pazar gecesi 4 guruba kesicektik.Ama sadece 1 guruba kesebildik.Dediğin gibi tecrübesiz insan olunca olmuyor.Birde görevi saboteye gelenler...Onlar ayrı birer dert.Diğer guruplara kesememizin sebebi olaraksa kükreme yeteneğinde dışarda bilerek bunu bozmayıp görevi sabote ettiklerini düşünüyorum.Çünkü orada bizden hoşnut olmuyan kişiler vardı.(Kadimdan uzakta oturanlar)
Aliçavuş sanada birkaç tavsiyede bulunayım üstünü iyi diz...naracı olucaksan sert vuruş ağır vuruş boş iş...sadece yaratığı nasıl daha fazla kışkırtabilirim gibisinden yeteneklere puan ver.
Kadimin ateş saldırısında ve asit saldırısında can kurtaranım bozulmuyor.Buda şifacı arkadaşlarımın işini oldukça kolaylaştırıyor.
En son pazar gecesi 4 guruba kesicektik.Ama sadece 1 guruba kesebildik.Dediğin gibi tecrübesiz insan olunca olmuyor.Birde görevi saboteye gelenler...Onlar ayrı birer dert.Diğer guruplara kesememizin sebebi olaraksa kükreme yeteneğinde dışarda bilerek bunu bozmayıp görevi sabote ettiklerini düşünüyorum.Çünkü orada bizden hoşnut olmuyan kişiler vardı.(Kadimdan uzakta oturanlar)
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
SAZOBALII yazdı:Sanırsam Aliçavuş'un naracı olduğu geceden bahsediyorsunuz.
Aliçavuş senle hiç bir sorunum yok, hatta zaman zaman severimde seni gıyabında ancak kadim de gerçekten sen hiç olaya karışma
Dostlukla . . .
K i Y a M e T C e L L a D i
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
SAZOBALII yazdı:Sanırsam Aliçavuş'un naracı olduğu geceden bahsediyorsunuz.
O gece naracı ben değildim, sadece naracı olan arkadaşa yardım etmek için oradaydım bu nedenle üstümde direnç yoktu. Fakat yetenekleri kadimi çekmek için dizdim bu yetenekler ile sürekli kadim bana saldırabiliyor. Naracılık yaptığımda grubumdaki arkadaşlar çok iyi iş çıkardıklarından dolayı üst üste kesimler yapabiliyoruz.
Celladım; kadimde olan olaylara karışmıyorum ama bazı kendini bilmez terbiyesizlere cevap vermemektense olaya girmeyi daha uygun buluyorum ve seni kasinlikle yanış anlamıyorum.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)