Selamlar herkese ;
Büyücü arkadaşların çoğunun kullandığı bir yetenek direnç kırma alanı. Ancak bazen bu yeteneği HEDEF MENZİLDE OLDUĞU halde kullandığımızda sanki karavana atmış veya ıskalamış gibi hedefın etkılenmediğini görüyoruz bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bu konu altında şikayetlerını dile getirsın.
GM lerden ricam ; eğer bu sorunu yaşayan birçok kişi varsa bir güncelleme veya başka bir yol ile düzeltmelerıdır.
İYi eğlenceler...
BENİM DİRENÇ KIRMA NEREYE GİTTİ ?
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BENİM DİRENÇ KIRMA NEREYE GİTTİ ?
hedef büyüye direndi de ondan.
fakat niye direndi diye sorma ben de bilmiyorum sordum forumda adam gibi söyleyen çıkmadı
fakat niye direndi diye sorma ben de bilmiyorum sordum forumda adam gibi söyleyen çıkmadı
tamam da direnç kırma da büyüye direnme diye bir olayı ben hiç görmedim eğer direniyorsa da ekranda yazması lazım.

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

alan büyülerinde direndi yazısı çıkmaz.düşün 3 tane yaratık var yanında birisi büyüye direndi ekranda nasıl yazsın? birine direndi birine direnmedi?Crack yazdı:tamam da direnç kırma da büyüye direnme diye bir olayı ben hiç görmedim eğer direniyorsa da ekranda yazması lazım.
Normalde hareket esnasında attığınız direnç kırma yada bozuk zemin üzerinde attığınız direnç kırma işlememesi normaldir. Alanı algılayamadığından olabilir.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı

Zamanında çemberciyle oynamış birisi olarak 8 kere gündeme getirdim ama kimse tınmadı daha çok hakaret ve laf yedim ha ben ne yaptım çember kullanmadım sonra yeni Seviyeler geldi bu seviyelerde direnç kırmasız bir büyü hayal bile edilemezdi malesef direnç kırma yine açtım her 10 direnç kırmanın 3 ü veya 4 ü etkilemedi yine konu açtım yine hakaret yine laf kayıkçı muhabbeti sırf post kasmak için düşüncesizce yazılar yazıldı .
Gel gelelim bu ilginç durumu direndi veyahut büyüye direndi tarzında cevap lıyan dostlara Direnç kırmanın direnilicek bir elemnt olması lazım ki değil hadi diyelim fiziksel hasar o hiç değil :? İlginç değilmi
Sonrasına gelicek olursak çember büyüsünün direncin 0 altına düşmüş bir yaratığa vurmaması hemde kritik :? buda ilginç
_Hepsi çok komik şeyler Ama sorun kısa zamanda düzeltilir bir savaşçı yeteneğinde problem olsa Forum da sitem dolu yazılar çok olur.
_Ama büyücümü şu tarzda ve söylemde 'Amannn Canım sende savaşçı kas ozaman ' ;'olmadı şifacı kas' diyen bizim lakayıt diye tabir edebilicemiz karaktersiz canlılarda yok değildir Sözüm meclisten dışarı...
:shock: :?
Gel gelelim bu ilginç durumu direndi veyahut büyüye direndi tarzında cevap lıyan dostlara Direnç kırmanın direnilicek bir elemnt olması lazım ki değil hadi diyelim fiziksel hasar o hiç değil :? İlginç değilmi
Sonrasına gelicek olursak çember büyüsünün direncin 0 altına düşmüş bir yaratığa vurmaması hemde kritik :? buda ilginç
_Hepsi çok komik şeyler Ama sorun kısa zamanda düzeltilir bir savaşçı yeteneğinde problem olsa Forum da sitem dolu yazılar çok olur.
_Ama büyücümü şu tarzda ve söylemde 'Amannn Canım sende savaşçı kas ozaman ' ;'olmadı şifacı kas' diyen bizim lakayıt diye tabir edebilicemiz karaktersiz canlılarda yok değildir Sözüm meclisten dışarı...
Sadece izliyorum .....

direnç kırmanın veya ateş çemberinin etki etmeyişinin sebebi rakibin bu büyüye direnmesidir
ancak alan büyüsü olduğu için ekranda bu tarz bi ikaz çıkmaz
dikkat dağıtma veya kışkırtma elementmidir ancak çatır çatır direniyolar
ancak alan büyüsü olduğu için ekranda bu tarz bi ikaz çıkmaz
yapılan büyüye direnilmesi için element olması gerekmezKholpashalisesil yazdı:Gel gelelim bu ilginç durumu direndi veyahut büyüye direndi tarzında cevap lıyan dostlara Direnç kırmanın direnilicek bir elemnt olması lazım ki değil hadi diyelim fiziksel hasar o hiç değil :? İlginç değilmi
dikkat dağıtma veya kışkırtma elementmidir ancak çatır çatır direniyolar
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Beyler... Öncelikle şunu belirteyim...
Direnç kırma atınca ve yenilenme süresi dolunca hemen gene atıyoruz...!!! 15 puanda... DİRENÇ KIRMANIN ETKİ SÜRESİ 8 SANİYE !!! YENİLENME SÜRESİ 5 SANİYE... YANİ 3 SANİYE DAHA BEKLEMENİZ GEREKİYOR... EĞER BEKLEMESSENİZ ATARSANIZ YENİDEN Bİ DİRENÇ KIRMA ATMAYACAKTIR...!!!
Direnç kırma atınca ve yenilenme süresi dolunca hemen gene atıyoruz...!!! 15 puanda... DİRENÇ KIRMANIN ETKİ SÜRESİ 8 SANİYE !!! YENİLENME SÜRESİ 5 SANİYE... YANİ 3 SANİYE DAHA BEKLEMENİZ GEREKİYOR... EĞER BEKLEMESSENİZ ATARSANIZ YENİDEN Bİ DİRENÇ KIRMA ATMAYACAKTIR...!!!
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
/DOĞRUDehrayN yazdı:Beyler... Öncelikle şunu belirteyim...
/DOĞRUPetcarar yazdı:alan büyülerinde direndi yazısı çıkmaz.düşün 3 tane yaratık var yanında birisi büyüye direndi ekranda nasıl yazsın? birine direndi birine direnmedi?Crack yazdı:tamam da direnç kırma da büyüye direnme diye bir olayı ben hiç görmedim eğer direniyorsa da ekranda yazması lazım.
Bu ikiside doğru
3. Seçenek
Eğer birisi sizden önce direnç kırma attıysa aynı hedefe atılan 2. direnç kırma etkilemiyor.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Aynen KardeşimFreedommakeR yazdı:/DOĞRUDehrayN yazdı:Beyler... Öncelikle şunu belirteyim...
/DOĞRUPetcarar yazdı:alan büyülerinde direndi yazısı çıkmaz.düşün 3 tane yaratık var yanında birisi büyüye direndi ekranda nasıl yazsın? birine direndi birine direnmedi?Crack yazdı:tamam da direnç kırma da büyüye direnme diye bir olayı ben hiç görmedim eğer direniyorsa da ekranda yazması lazım.
Bu ikiside doğru
3. Seçenek
Eğer birisi sizden önce direnç kırma attıysa aynı hedefe atılan 2. direnç kırma etkilemiyor.
İyi Forumlar (*_*) ~~ (((Choosensxchatlaq))) ~~ (*_*)

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız