Merhaba,daha önce veyahut su an bireysel yani kendisinde %60 ve loncasında %60 arttırıcı şeklinde maden çekmiş veya çeken var ise şu sorularamı cevaplamalarını istiyorum.
O madenden ayda en az ne kadar çekerim ?
Sarraf mı , Lokman mı yoksa maden artttırıcı mı almalıyım ? ( hangisi daha karlıdır )
Oyuna günde min 3 max 4 saatimi veriyorum işim cıkmadıkca .
Normalde ticaret yaparak paranın suyunu sıkarım,ama ticaret için sermayeye ihtiyacım var.
ÇİFT ARTTIRICILI MADEN
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ÇİFT ARTTIRICILI MADEN
TETRADOX
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: ÇİFT ARTTIRICILI MADEN
O madenden ayda en az ne kadar çekerim ?Tolgacan108 yazdı: ↑16 Oca 2018 15:50 Merhaba,daha önce veyahut su an bireysel yani kendisinde %60 ve loncasında %60 arttırıcı şeklinde maden çekmiş veya çeken var ise şu sorularamı cevaplamalarını istiyorum.
O madenden ayda en az ne kadar çekerim ?
Sarraf mı , Lokman mı yoksa maden artttırıcı mı almalıyım ? ( hangisi daha karlıdır )
Oyuna günde min 3 max 4 saatimi veriyorum işim cıkmadıkca .
Normalde ticaret yaparak paranın suyunu sıkarım,ama ticaret için sermayeye ihtiyacım var.
- 700 adet saf olmayan cekersin cok yogun olmadigi surece.
Sarraf mı , Lokman mı yoksa maden artttırıcı mı almalıyım ?
- Sivri ada ve eminonude cekerim diyorsan Lokman , Holde cekerim diyorsan Sarraf.Kar konusuna gelirsek Gano suan 5 m Jadeit 2.5 m ne kadar 'Tum madenler esit sans oranlarina sahip deselerde' Gano jadeitten zor cikar tamamen sans isi yani.

- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Saf olmayan dan 700 tane çekiceksem hiç cekmeye baslamıyım gidip akçeyi satayım daha mantıklı kardeşim
ayda en az 10.000 civarı çekilir düz kendi madeninden.
TETRADOX
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
60 jadeit 150 m yapar suan kâr 0 oraninda harcadigin zamanina degmez yani karakoyu bekle ankada 4 ay araliksiz maden cekmis biri olarak ben pusudayim sanada tavsiye ederim.Tolgacan108 yazdı: ↑16 Oca 2018 16:32 Saf olmayan dan 700 tane çekiceksem hiç cekmeye baslamıyım gidip akçeyi satayım daha mantıklı kardeşimayda en az 10.000 civarı çekilir düz kendi madeninden.

Şuan insanlar elini neye atsa zararlı
Paramı kasacaksın,kasamazsın...
Madenmi çekeceksin,artırıcına yazıkk
Nakit yatırıp nakit ile çevirmeye bak daha karlı olacaksın

Paramı kasacaksın,kasamazsın...
Madenmi çekeceksin,artırıcına yazıkk
Nakit yatırıp nakit ile çevirmeye bak daha karlı olacaksın