emreli yazdı:S.A
dün kasarken buz büyücüsü bir den hip-hop şeklinde dans etmeye başladı. ama çok iyi dans ediyor gerçi ben tek hareketini görebildim ama olsun bakalım. dans ederken beni de yanına çağırdı beraber dans ettik ben onun gibi dans edemedim ama bana öğretecekmiş. neyse sözü fazla uzatmayayım fotoğraflara bakalım.
Hayalxetxfıstık
kaRdeşim o oyunu alta indirdi isen başkası hayvanı keserse yanında.. her zaman öyLe oLur.. biR çok poz aLmışım öyLe Ben.. İyi foRumlar..
dün kasarken buz büyücüsü bir den hip-hop şeklinde dans etmeye başladı. ama çok iyi dans ediyor gerçi ben tek hareketini görebildim ama olsun bakalım. dans ederken beni de yanına çağırdı beraber dans ettik ben onun gibi dans edemedim ama bana öğretecekmiş. neyse sözü fazla uzatmayayım fotoğraflara bakalım.
Hayalxetxfıstık
kaRdeşim o oyunu alta indirdi isen başkası hayvanı keserse yanında.. her zaman öyLe oLur.. biR çok poz aLmışım öyLe Ben.. İyi foRumlar..
Hayalxetxfıstık
abi kandırıyo la bu sızı XD
buz buyuculerı tam öldüklerı sırada geriye doğru kıvrılır dıkkat ettıysenız butun fotolarda buyunun canı 0 . tam olduğu sırada yere duserken cekmıs ...
boyle bi şeyın olması söz konsu bıle deil bnce
IIGoDIIMaSTeRII[(^)Ejder Asa] ÇeRKeZHaSaNCaN[(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)] IIGoDIIQeeN[(^)Ecel Getiren]
bende zamanında fare adam döner yapmıştım lagda fare adamlar üst üste havada kaldı şiş geçirdim yan tarafa da muhafızları sıraladım müşteri olsun :mrgreen:
Hayalxetxfıstık
guzel yakalamıssın tebrık ederım
şimdi e.ö den Teşkilata ne gecıyon dersenız sıkıldım ole takılıyom ...