Öncelikle tüm fikirleri derlemişsin eline sağlık.
Çift çar açar yine kasarım ? sandbox vs kalksa bile milletin pcsini toplayacak değiller 1 pcsi olan 1 , 5 pcsi olan 5 çara girer yine her türlü kasar , online oyunlarda çoklu çar açmak mümkün değil ayriyeten sadece ikv de olan bir durum değil .
Captcha falan demişsin onlar zaten gelecek nerull un söylemi .
Emden düşünce eminönünde doğmanın hata olmadığı kanaatindeyim .
Karizma satışı demişsin kimse kimsenin karizmasına karışamaz isteyen istediğine satar, alır .
Çt bölgeleri demişsin bana hiç denk gelmedi uzun zamandır , durumdan muzdarip olanlar boş sunuculara transfer olabilir bunu daha önceki konularda da belirttim , belirten çok oldu .
Işınlanma taşları demişsin dediğin olamaz .
Holde kasılan karakterlere de kimse engel olamaz gayet legal bir durum .
Diğerlerine katılıyorum , yorumlarım tartışmaya açık seviye düşmediği sürece bunları tartışabilirim .
GEREKLILIKLER
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Re: GEREKLILIKLER
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Ya benim satın alacağım kplerden kime ne? Paramı verir alırım 50 tane charım var belki kendime rütbe kasmak istiyorum bu benim hakkım o kadar karakter biriktirdim kastım geliştirdim buna engel olamaz kimse gerekirse 5pc ile çık gir yaparım gerekirse tek pcden çift oturum yaparım gelip benim açtığım oturum sayısına mı laf edecekler hem adamlar mareşal olsun kp kasmasına savaşmasına engel değil bu oyunda neredeyse hepsi savaşmak için savaşır eğlenmek için kp için savaşan çok az insan gördüm olay orada savaşıp eğlenmek te kpde amortiden gelen ufak birşey kimse onu umuramıyor bile
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Heh ejderi de recetede iste de artik yeni oynayanlar oyunu oynamayi birakmakla kalmayip kufur etsinler 
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
O mantıksız evet sadece ejder asayı eceli felan çok seviyorum
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Sandboxie olayında konuyu açan arkadaş haklı. Sonuçta oyunun normalinde aynı anda sadece bir karakteri kullanabiliyoruz.
Bundan dolayı, bana göre Sandbox kullanımı bir hiledir. Kural ihlali sağlayan bir yazılımdır.
Saygılar
Bundan dolayı, bana göre Sandbox kullanımı bir hiledir. Kural ihlali sağlayan bir yazılımdır.
Saygılar
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
MeLankoLkBanyemS yazdı: ↑14 Oca 2018 04:14 Sandboxie olayında konuyu açan arkadaş haklı. Sonuçta oyunun normalinde aynı anda sadece bir karakteri kullanabiliyoruz.
Saygılar![]()
![]()
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017
Bana kalırsa em'den Eminönü'ne gitmek bir ihtiyaç. Gb'ye grup buluyorum ama kalede hapsoluyorum zaten kırk yılda bir grup çıkıyor.
-
- FareAdam Düşmanı
- Adam gibi sunucular lazım.Oyuna girip bir şey yapmaya korkar olduk.Acaba şimdi geri sarar mı ? Acaba sunucu şimdi çöker mi ?
En son AgahEfendi tarafından 14 Oca 2018 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
senin bu saçma mesajı yazmandaki amaç ne ?
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
Evet sunucuyu açtıkları bilgisayar sanırım toz bağlamışAgahEfendi yazdı: ↑14 Oca 2018 11:12 - Adam gibi sunucular lazım.Oyuna girip bir şey yapmaya korkar olduk.Acaba şimdi geri sarar mı ? Acaba sunucu şimdi çöker mi ?
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017