E ? Zaten bu piyasa olduğunun kanıtımuhammetali395 yazdı: ↑13 Oca 2018 17:31 Oyunda piyasa diye birşey olduğuna inanmıyorum tılsımlar nasıl bir anda değer kaybetti , isteyen istediği fiyata satıyor değerinde satıp satmadığı kişinin bileceği şey sonuçta maliyet yok emek var akçede bile farklı fiyatlar olduğunu düşünürsek .
PİYASA
-
- FareAdam Düşmanı
Re: PİYASA
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Piyasalardan bahsedip kafa şeyapmayacağım , düzeltme olsun piyasada istikrar yok diyeyim .AgahEfendi yazdı: ↑13 Oca 2018 17:49E ? Zaten bu piyasa olduğunun kanıtımuhammetali395 yazdı: ↑13 Oca 2018 17:31 Oyunda piyasa diye birşey olduğuna inanmıyorum tılsımlar nasıl bir anda değer kaybetti , isteyen istediği fiyata satıyor değerinde satıp satmadığı kişinin bileceği şey sonuçta maliyet yok emek var akçede bile farklı fiyatlar olduğunu düşünürsek .Piyasa olmasaydı her şey sabit fiyat olurdu.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- AnakinLandWalker
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
mmorpg(Massive multiplayer role play game) türünde bir oyun ikv.Piyasayıda arz ve talepler belirler sen nasıl kazıkçı bi esnaftan çekinir tanıdığa gidip işini halletiriyorsan bu sistemde aynı.Kısaca oyunun türü rpg olduğu için ve madenleri çekmek(çekebilmek değil)senin kendi zevkine kaldığı için çekmiyosan bu senin suçun.Bi bakkaldan 1 lira olan ekmeği 50 kuruşa alamıcaksan piyasası topluluk tarafından belirlenmiş bişeyide alamazsın.Ama en büyük sıkıntı 1mlik madene aceleden 10m verenler piyasada doğal olarak yükseliyor.Menekşeye zamanında 60 70 mler verilmeseydi 1 ayda menekşe halen değersiz olurdu
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
sabit fiyat sistemi gelmesin ya, esnaflık öldü mü el sıkışıcaz üç aşağı beş yukarı diyecez ver elini anlaşalım diyecez birilerinin pazarlık sırasında kolu yerinden çıkacak olmaz ki bu ticarete, kazıkçılığa işportacılığa aykırı
oyunda A madeni azaldı ben stok yapmışım kurnazlık yapıp fiyatı yukarı çekip kar elde etmek istiyorum oyundan böyle keyif alıyorum
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk