Krdşm grafiqler ktü ya o oyundan bişey olmaz diyenler bile dayanamayıp ikv'ye başlıyor söylemesi kolay ama yapması zor olan şey ikv'yi bırakıyorum demektir bence
Kolay gibi görünen ama yapılması çok zor olan şeyler.
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kolay gibi görünen ama yapılması çok zor olan şeyler.
Oyunu bırakıyorum bidaha kesinlikle dönmem deyip 2-3 ay lol'de takıldıktan sonra tilkinin dönüp dolaşacağı yer gibi ikv'ye dönmesi
Krdşm grafiqler ktü ya o oyundan bişey olmaz diyenler bile dayanamayıp ikv'ye başlıyor söylemesi kolay ama yapması zor olan şey ikv'yi bırakıyorum demektir bence
Motiejunas yazdı: ↑13 Oca 2018 13:05 Oyunu bırakıyorum bidaha kesinlikle dönmem deyip 2-3 ay lol'de takıldıktan sonra tilkinin dönüp dolaşacağı yer gibi ikv'ye dönmesi![]()
Krdşm grafiqler ktü ya o oyundan bişey olmaz diyenler bile dayanamayıp ikv'ye başlıyor söylemesi kolay ama yapması zor olan şey ikv'yi bırakıyorum demektir bence![]()
Mükemmel tespit
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Doğru tespitMainPower yazdı: ↑13 Oca 2018 13:09Motiejunas yazdı: ↑13 Oca 2018 13:05 Oyunu bırakıyorum bidaha kesinlikle dönmem deyip 2-3 ay lol'de takıldıktan sonra tilkinin dönüp dolaşacağı yer gibi ikv'ye dönmesi![]()
Krdşm grafiqler ktü ya o oyundan bişey olmaz diyenler bile dayanamayıp ikv'ye başlıyor söylemesi kolay ama yapması zor olan şey ikv'yi bırakıyorum demektir bence![]()
Mükemmel tespitBir kere oynayanın daha bırakamayacağı oyun.
Hocam metin2yi ben de çok oynadım.9 senemi ona verdim.Bana sorarsan eski metin2 İKV'yı 10 a katlar.Adam akıllı iş yapsalar dünyanın en iyi MMORPG oyunu olabilirdi ama maalesef osmanlıdan beter bir şekilde çöktümutlulukmuodane yazdı: ↑13 Oca 2018 13:22Doğru tespitMainPower yazdı: ↑13 Oca 2018 13:09Motiejunas yazdı: ↑13 Oca 2018 13:05 Oyunu bırakıyorum bidaha kesinlikle dönmem deyip 2-3 ay lol'de takıldıktan sonra tilkinin dönüp dolaşacağı yer gibi ikv'ye dönmesi![]()
Mükemmel tespitBir kere oynayanın daha bırakamayacağı oyun.
Metin 2 , Knight , Silkroad oynadığım zamanlar oldu. Fakat hiçbir zaman IKV'den aldığım tadı bu oyunlardan alamadım. Bu oyun bambaşka
![]()
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Kardeş aynısı bende de oluyordu artık kendimi kandırmıyorum bırakmıyorum , bırakılmıyor da.Motiejunas yazdı: ↑13 Oca 2018 13:05 Oyunu bırakıyorum bidaha kesinlikle dönmem deyip 2-3 ay lol'de takıldıktan sonra tilkinin dönüp dolaşacağı yer gibi ikv'ye dönmesi![]()
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".