Nihat Abi Ve Söyledikleri
Nihat Abi Ve Söyledikleri
25 aralık ile ilgili paylaşılan pano ya büyük gaf ya da bizim yanlış anlamamızın sonuçları. Hadi bunu geçelim Tanıtım videosu paylaşıldığında gelecek olan eklentinin tarihini verecektin vermedin bir gaf daha ekledin. 6 Yıldır bekliyosun bekle biraz daha deme bize tarih ver. En son yakındır kelimesini duymamın üzerinden aylar geçti çünkü.
Re: Nihat Abi Ve Söyledikleri
3 kere aynı mesajı yazdım kimse iplemiyor boşver o kadar çok sıkılıyorum bu oyundan ama niye hala oynuyorum bilmiyorum.Caugar yazdı: ↑12 Oca 2018 22:10 25 aralık ile ilgili paylaşılan pano ya büyük gaf ya da bizim yanlış anlamamızın sonuçları. Hadi bunu geçelim Tanıtım videosu paylaşıldığında gelecek olan eklentinin tarihini verecektin vermedin bir gaf daha ekledin. 6 Yıldır bekliyosun bekle biraz daha deme bize tarih ver. En son yakındır kelimesini duymamın üzerinden aylar geçti çünkü.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
nedeni basit oyuna olan sevgimizden saygımızdan, çıkıp iki kelime etmek bu kadar zor mu geliyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
ama oyuncular tepki gösterince eleştirince anında uzaklaştırma ban atılıyor iyi dünya
ifade özgürlüğü istiyoruz güncellemeden önce 

xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Gaf diyince aklıma Gaffar geldi
Yoğun olduklarını tahmin ediyorum.Beklenen açıklamayı ne zaman yaparlar bilmem ama videoyu gördük az çok bu yeterli şimdilik bence.
Çok yakında oyun tanıtım videosuyla birlikte yeni genişleme paketinin ayrıntılarını sizlerle paylaşmış olacağız 
dedi ve paylaşamadı ayrıntıyı
dedi ve paylaşamadı ayrıntıyı
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- carpetflex
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Zaman geçtikçe beklenti artıyor bu kadar zamanın ürünü olarak çok güzel şeyler bekliyor insan ama geleceği yok gibi
Bence biraz daha bekleyelim, kim bilir ne süprizlerle karşılaşacağız.. Onlarda yoğun olabilir?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN