Eklenti paketini hazırlayan Sobee ekibi
Hedef uluslar arası.. inşallah yaparım.kandemir yazdı: ↑12 Oca 2018 01:58 Nihat Özpay (Nerull) Anadolu Üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünü, Anadolu üniversitesi halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümlerini bitirdi, şuan Anadolu üniversitesi yönetim bilişim sistemleri okuyor Türk Telekom bünyesi altında çalışıyor, bundan önce ttnet bünyesi altında çalışıyordu İstanbulda yaşıyor![]()
Erciyes Üniversitesinde örgün eğitim var diye biliyorum. Açıktan okumak uzak geliyor.
HyDros, internet kafe işletiyordu.Retaliation yazdı: ↑12 Oca 2018 16:41 Tahminimce içlerinden biri kesin İnternet Kafe veya Oyun Salonu işletiyor.
Şu verdiğin bilgide doğru olan o kadar az şey var kikandemir yazdı: ↑12 Oca 2018 02:24 Murat Afşar (DEVGongar) İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu kendisi Türk Telekom bünyesi altında çalışıyor bu saydıklarım dışındakiler hatırladığım kadarıyla gönüllü çalışıyorlar ve hepsi yeni yöneticiler olduğu için tanımıyoruz kendilerini eskilerin hepsi adı soyadı hangi sunucuda oynadıkları hepsi belliydi