Arkadaslar ben normalde hic savaşci oynamazdim sifaci karakter favorim di fakat bir arkadasimin full savasci ile klan savaslarina girdim oynamak o kadar zevkliymis ki hemen bir savasci fulledim ve tilsim kombinasyonuna karar verip uretim yapcam.
Benim dusuncem durdurma 1 3 dikkat 3 ve ofans 2 3 uretimidir sizce Ofansif savasci icin gerekli tilsim kombinasyonu nedir ?
Zihin toplama 3 mu durdurma 1 3 mu hangisi mantikli ?
Birde bicak kilic ve mor balyoz arasi degiskenlik hangi durumlarda saglanmali hangisi ne zaman kullanilmali ?
Ofansif savasci
-
Hydrocodone
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Re: Ofansif savasci
Durdurma 1 3 butun siniflara etki eder.Zihin toplama 3 ise 1 v 1 savasci karsilasmalarinda etkisiz yani 1 tilsim eksik savasmana neden olur.Yetenek seti ve savas ortamina gore degiskenlik gosterir.
Ofans 2 3 + 5244 bir savasciysan karsina buyucu geldiginde balyoz takmani oneririm cunku oto atak + Agir vurusa tek yiyor.Savasci ve sifacilarda ise kilic her daim daha avantajlidir.
Ofans 2 3 + 5244 bir savasciysan karsina buyucu geldiginde balyoz takmani oneririm cunku oto atak + Agir vurusa tek yiyor.Savasci ve sifacilarda ise kilic her daim daha avantajlidir.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Of 23 + Def 23(Durdurma 13) ile Dikkat 3 Ofans 3 iş görür.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Gardaş ben yarı def of oynuyorum def23 of23 dikkat3 of1 takıyorum. 1 puan def 9 puan sakınma veriyorum 57.5 zırhın oluyor yücelen solucan kolye takınca 60 zırh oluyor. 1 puan sars zihin toplama ayı veriyorum gerisi of yetenekler. Bazen def açık cifteyle gezip durdurma balyoz kullanyorum. Savaşcı gelince önce çifte sonra of geciyorum meteor e.o geçişlerde 2 yetenek oldugum icin biri sürede olurken digeri gelmiş oluyor. Uzun süre ölmeden savasabiliyorum 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Oto atak + yetenek vurusu + oto atak yaparsan balyozda is gorur.HIZLIMEHMET yazdı: ↑12 Oca 2018 12:14şifacıya balyozda gayet iyi oluyorParlementxx yazdı: ↑12 Oca 2018 10:38 Durdurma 1 3 butun siniflara etki eder.Zihin toplama 3 ise 1 v 1 savasci karsilasmalarinda etkisiz yani 1 tilsim eksik savasmana neden olur.Yetenek seti ve savas ortamina gore degiskenlik gosterir.
Ofans 2 3 + 5244 bir savasciysan karsina buyucu geldiginde balyoz takmani oneririm cunku oto atak + Agir vurusa tek yiyor.Savasci ve sifacilarda ise kilic her daim daha avantajlidir.![]()