Etkinlik kuralları
- serpentkiss
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Etkinlik kuralları
şimdi bugün katılmış olduğum facebook etkinliğine doğru cevabı veren kişiler arasın da ilk 5 deyim çünkü yorumu atarken 2 ci yorum benimdi her neyse eskiden bu tarz etkinlik cevabı doğru bilen ilk 5 veya 10 kişi ye verilirdi şimdi de 30 dakika değil hatta 15 dakika fazlası ile gecikti kazananları açıklamaları 100 e yakın kişi doğru cevabı bulup yorumu yapmış onlar arasından rastgele çekilmiş eee madem rastgele olacak karaköyün reklamı olsun diye hiç uğraştırmayın fotoğrafı beğenip paylaşanlar arasından rastgele seçin hem reklamınız olsun oyuncu kazanın hemde ilk cevap vermeye çalışan kişileri aptal yerine koymayın 6 yıl sonra bi etkinliğe katılayım dedim doğru bildim diye sevinirken ismimin gözükmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı boşa vakit kaybetmişim bu işleri şans işine bağlayacaksanız uğraş verdirecek vakit kaybettirecek sağda solda haritalar da deparlatmayın kimseleri 40-50 tane fake hesap açarım öyle katılırım madem işe bakya hala sinirim geçmedi
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Etkinlik kuralları
Etkinliğin cevap verme süresinin kısa tutulması gerektiğini düşünüyorum çünkü biri cevap yazınca yanlış bile olsa o cevabı görenlerin bir çoğu kopyala yapıştır mantığıyla mesaj atıyor.Dediğin gibi paylaşanlardan çekiliş yapsalar iki taraf için daha iyi.Çünkü çok saçma bence bu tür etkinlikler.Herkes birinden kopya çekebiliyor.
- serpentkiss
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
aynen öyle benim kızdığım nokta 6 sene önce evvel bir kaç defa kazanmıştım ve ilk cevap verenlerin sıralamasına görev dağıtıldı ve sağda solda konumu bulmaya çalışmam 30 dakika boyunca lonca bi duyuru yapsa ve ya fake hesap açsa çok rahat kazanabilir madem rastgele olacak herkes beğenip paylaşma kuralını getirsin o şekil de olsun hem de oyunun reklamı olur belki konuyu görüp değerlendirmeye alırlar bir hevesim vardı oda bugün zalimce katledildi
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Bende ilk bilenlere verilmesi taraftarıyım açıkçası. Çünkü bu akşam ilk yorumu ben attım ve benden sonra yorumu atan yaklaşık 15-20 kişi yazı yazmaya bile tenezzül etmeyip kopyala-yapıştır yapmışlar. Ödülü kazandım burada sıkıntı yok fakat bu şekilde yapılan kopyala-yapıştırların dikkate alınmamasını isterdim. Umarım benim dışımda ödül kazananların hepsi hak etmiştir ve bu düşüncem yanlıştır. Bunu ödül alırken sordum fakat cevap bunların doğru cevap olarak dikkate alındığı yönündeydi. Dikkate alınmayanların ise sahte hesaplar, birden fazla yorum yapanlar ve yorumu değiştirenlerin olduğunu öğrendim. Bu konuda bir şeylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Eşit şartlarda yarışabilmek adına daha önceden yapılan sayfaya mesaj yolu ile doğru cevapların gönderilmesi olabilir.