Maden fiyatları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Maden fiyatları

Mesaj gönderen berkan587 »

Yeni başlayan oyuncularda gözlemlediğim bir olay var,5-6 yılda hesabını tamamlamış bir oyuncuya 2-3 ay içerisinde yetişmek istiyor,problem bana kalırsa burada başlıyor.Oyuna çok büyük bir para yatırmadan dahi biraz uğraşarak bu oyunculara yetişmeniz mümkün ama bu da biraz zaman gerektiriyor.Sadece Çemberlitaş Kutu alarak,lonca lisansından yararlanıp Maden arttırıcılı bir loncaya girip maden çekmeni öneriyorum,günde 1-2 adet çekeceğin menekşe,ganoderma gibi maden sayesinde bile 1 ayda 250-300milyon gibi bir para kasabilirsin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Uğraşmak istemiyorsan git kondrit çek sat en fazla 3 günde üretirsin istediğini veya satın alırsın.
Oyun uzun soluklu olunca alternatifi de getirilmiş.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

NouzaR yazdı: 10 Oca 2018 18:13 Hepimizin bildiği zamanında 50 m olan menekşe madeni şuan 4 m ediyor ,hadi ganoderma diyelim oda 4 veya 5 m. Mesela ben yeni başladım oyuna maden çekmeyle kaç yılda bir m1 alabilirim acaba .
E kadim hidra 5 m ye gitmiyor ,bunun yanısıra çt için gerekli tılsım en az 300m .Bu nasi iştir
Tilsim recetesinde ne ganoderma ne kadim pence istiyor.Malzemelerinin fiyatlarini toplarsan ederini gorursun kardesim.
Resim
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

köylü kardeşlerim doluştu yine,zaten siz haklısınız hep yeni oyuncular kazanıyor oyun.
Resim
Kullanıcı avatarı
anonim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen anonim »

Hars yazdı: 10 Oca 2018 18:35
NouzaR yazdı: 10 Oca 2018 18:28 Yeni başlayan adam hole nasi gitcek birader
Ekmek olmadan yemek olmaz. (:
sorma kardeşim ben de yemeği ekmek olmadan yiyemiyorum asla ya.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Doktor bana ekmeği kes dedi. Artık keserek yiyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
kiymazxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Soliders of Apocolypse

Mesaj gönderen kiymazxxx »

En iyisi kepek ekmek...
TAKASHİ OKUYUMU
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Kimse lafi dolandirmasin ben soyleyeyim, cogu kişi akce alip oyun parasiyla satti, yoksa cok zor bir oyuna geceni gunduzunu verip ihtimallerle maden cekmek, 1.si sagligina zarar, 2.si de sıkılırsın gunlerce saatlerce maden dolasmaktan. Oyun eglence icindir cunku
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

şimdi ilk olarak sarrafınla lokmanını 45 seviye yapıp yeraltına iniyosun. x48 yonca x48 alex toplayana kadar oradan çıkmıyosun. bu aradada cin keserek parada kasıyosun işportaya satarak çöpleri falan. sonra saf altın için eminönünün altını üstüne getiriyosun. satmak için değil tabi ki kendine topla önce. plusın yoksa plus almanı şiddetle tavsiye ederim. full kıyamet setini ürettikten sonra asanı parlatıyosun. sonra yeraltında tekrar para kasıyorsun. bu sefer m1 m23 m3 için para kasıyosun neyse artık hangisini istiyorsan önce. olay budur. diğer bir alternatifinde kondrit çekip satmaktır. iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Caffeine yazdı: 11 Oca 2018 10:57 şimdi ilk olarak sarrafınla lokmanını 45 seviye yapıp yeraltına iniyosun. x48 yonca x48 alex toplayana kadar oradan çıkmıyosun. bu aradada cin keserek parada kasıyosun işportaya satarak çöpleri falan. sonra saf altın için eminönünün altını üstüne getiriyosun. satmak için değil tabi ki kendine topla önce. plusın yoksa plus almanı şiddetle tavsiye ederim. full kıyamet setini ürettikten sonra asanı parlatıyosun. sonra yeraltında tekrar para kasıyorsun. bu sefer m1 m23 m3 için para kasıyosun neyse artık hangisini istiyorsan önce. olay budur. diğer bir alternatifinde kondrit çekip satmaktır. iyi forumlar.
Bu dediğine sende inanıyor musun jkdjdkdk Eminönü'nde bulabilir misin boş maden? Hadi saf olayını geçtim bu adam 2m eden birşeyle Kaç günde bir tılsım basacak :D? Kendimizi kandırmayalım illaki bir yerde illegal olarak birşeyler satmamız almamız şart.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön