Güncelleme Sonrası Bug Fix Hk. DEVLER KONUYA!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ANGMAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Güncelleme Sonrası Bug Fix Hk. DEVLER KONUYA!!

Mesaj gönderen ANGMAR »

Karaköy güncellemesiyle beraber bug fix yapılacak mı ? Örneğin holde sürekli oyundan atması gibi. Kimse alınmasın ama oyun bozuk. Hol inanılmaz derecede bozuk. Olmamış hol. Ayrıca şu sunucularınızı ne zaman düzelteceksiniz diye soracağım ama ben sizin sunucunuz falan olduğunu düşünmüyorum. Performans bilgisayarına mı kurdunuz oyunun dosyalarını anlamadım ki. Pc tozlanınca oyun çöküyor herhalde. Az oyuncu olmasına rağmen bu kadar basit bir şekilde çökmemeli. Windows 10 işletim sistemiyle de düzgün çalışmıyor oyun. 512 mb ramli bilgisayarımda daha rahat oynuyordum.

Şahsi görüşüm oyun arayüzü değişmesi gibi şeyler getirilmeden önce bu tip büyük hataların giderilmesi gerekiyor. Çünkü arayüz güncellemesinin (ki olacaksa) bir hataya yol açıp açmayacağını bilemezsiniz. Ayrıca yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla alakalı forumda bilgi paylaşırsanız seviniriz. En azından şu şu yapılacak deyin (tarih istemiyoruz liste verin).
Resim
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Re: Güncelleme Sonrası Bug Fix Hk. DEVLER KONUYA!!

Mesaj gönderen Hars »

ANGMAR yazdı: 10 Oca 2018 20:34 Karaköy güncellemesiyle beraber bug fix yapılacak mı ? Örneğin holde sürekli oyundan atması gibi. Kimse alınmasın ama oyun bozuk. Hol inanılmaz derecede bozuk. Olmamış hol. Ayrıca şu sunucularınızı ne zaman düzelteceksiniz diye soracağım ama ben sizin sunucunuz falan olduğunu düşünmüyorum. Performans bilgisayarına mı kurdunuz oyunun dosyalarını anlamadım ki. Pc tozlanınca oyun çöküyor herhalde. Az oyuncu olmasına rağmen bu kadar basit bir şekilde çökmemeli. Windows 10 işletim sistemiyle de düzgün çalışmıyor oyun. 512 mb ramli bilgisayarımda daha rahat oynuyordum.

Şahsi görüşüm oyun arayüzü değişmesi gibi şeyler getirilmeden önce bu tip büyük hataların giderilmesi gerekiyor. Çünkü arayüz güncellemesinin (ki olacaksa) bir hataya yol açıp açmayacağını bilemezsiniz. Ayrıca yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla alakalı forumda bilgi paylaşırsanız seviniriz. En azından şu şu yapılacak deyin (tarih istemiyoruz liste verin).
Yeni gelecek güncelleme paketi ile birlikte oyun içerisinde bulunan hataların ıslah edilmesi muhtemel.
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Oyunun her pixeline bakmışlardır artık, geçen 5 6 yıl var sonuçta. Kapsamlı bir bug fix gelecektir diye tahmin ediyorum.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Umarım yıllardır denildiği gibi yapılır gelecek güncellemden önce sağlam bir şekilde fix gibi birşey yapılır.
Resim
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

FiratCakiroglu yazdı: 10 Oca 2018 20:40 Oyunun her pixeline bakmışlardır artık, geçen 5 6 yıl var sonuçta. Kapsamlı bir bug fix gelecektir diye tahmin ediyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

FiratCakiroglu yazdı: 10 Oca 2018 20:40 Oyunun her pixeline bakmışlardır artık, geçen 5 6 yıl var sonuçta. Kapsamlı bir bug fix gelecektir diye tahmin ediyorum.
Sanmiyorum
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bende maalesef sizin söylediklerinizin aksine daha fazla lag daha fazla bug olacağını düşünenlerdenim.
kedi
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhabalar,

Bildiğinizi ve yahut bilmediğiniz 'Sobbe Studio'su Tek İstanbul Kıyamet Vakti ile Sınırlı değildir.
Nerull vs Deveprlar ,yazılım,grafiker,kodlamacı,programcı yetkililerinde
Vakti Sınırlı olarak Ayarlanır tahminimce

'İstanbul kıyamet vakti ve Diğer aktif oyunların işlerini yapıyorlar çünkü bir oyun Zaten Bu kadar zor yönetilemez
Satış sahibinin tabi ki de kazançları için başka oyunlarında bakımı gerekli olduğu için

İstanbul Kıyamet Vakti Beli Zamanlarda Konu Edilir Başkada yapılan Bir nusibet olamaz :grimacing:
Resim
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maskoff »

amirogllu yazdı: 11 Oca 2018 00:57 Merhabalar,

Bildiğinizi ve yahut bilmediğiniz 'Sobbe Studio'su Tek İstanbul Kıyamet Vakti ile Sınırlı değildir.
Nerull vs Deveprlar ,yazılım,grafiker,kodlamacı,programcı yetkililerinde
Vakti Sınırlı olarak Ayarlanır tahminimce

'İstanbul kıyamet vakti ve Diğer aktif oyunların işlerini yapıyorlar çünkü bir oyun Zaten Bu kadar zor yönetilemez
Satış sahibinin tabi ki de kazançları için başka oyunlarında bakımı gerekli olduğu için

İstanbul Kıyamet Vakti Beli Zamanlarda Konu Edilir Başkada yapılan Bir nusibet olamaz :grimacing:
BAN :') :')
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Eminonundeki delayin cozulmesi yolun yarisini kat etmeleri olacak bu konuda.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön