İstanbul Kıyamet Vakti SORUNLU ! ACELE YARDIM ARKADASLAR
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti SORUNLU ! ACELE YARDIM ARKADASLAR
oynanmıo çözünürlükle pc kitlemiş tıklanmıo oraya :SSSSS offf of
O zaman sorun bilgisayarında bilgisayara format atılması gerekebilir ya da bir bilgisayarcıya git sorununu çözerler. 
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Çözüm 1280x720 çözünürlükte. Diğerlerinde sorun yaşarsın. Nedeni ise sanırım senin laptop Ati ekran kartı kullanıyor.
Mynet şifresini girdiğin sayfa açılmıyor ise program ekle kaldırdan windows bileşenlerini kaldır bölümünden internet explorer 8'i kaldır. Sonra pc'yi kapat ve yeniden aç. Açınca tekrar program ekle kaldırdan internet explorer 8'i yeniden yükle. Yine kapat, aç. Oyuna gireceksin..
Ben de laptopumu yeni almıştım ve bu şekilde çözdüm.
Ati ekran kartı ile oyun oynamak bir bela. Yeni alacak arkadaşlar kesinlikle (Sırf bu oyun için değil, diğer oyunlarda da sorun olur) NVidia ekran kartlı bir laptopu şiddetle tavsiye ederim.
Sonucu buradan bildirirseniz bilgilenmiş oluruz..
Saygılar.
Mynet şifresini girdiğin sayfa açılmıyor ise program ekle kaldırdan windows bileşenlerini kaldır bölümünden internet explorer 8'i kaldır. Sonra pc'yi kapat ve yeniden aç. Açınca tekrar program ekle kaldırdan internet explorer 8'i yeniden yükle. Yine kapat, aç. Oyuna gireceksin..
Ati ekran kartı ile oyun oynamak bir bela. Yeni alacak arkadaşlar kesinlikle (Sırf bu oyun için değil, diğer oyunlarda da sorun olur) NVidia ekran kartlı bir laptopu şiddetle tavsiye ederim.
Saygılar.
Merhaba;
Ctrl-Alt-Delete Bas Cookieleri Sil Sonra gir.
Selametle;
Ctrl-Alt-Delete Bas Cookieleri Sil Sonra gir.
Selametle;
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

Oyuna gırmeden once oyce buradan: http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... wnload.htm bu adresten oyunun ozellıklerıne bakınız ve bılgısayar sınayıcısını ındırıp deneyın.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Tek yol format başka türlü olmaz aga 
- asigencm38
- Acemi Savaşçı
beyler cookies leri de sildim ama mynet e giris yapiyoruz ama maillere giremioz karakter tasima isteginde bulundum ama onaylamam lazim maile giremiyorum gm ler bi yardim etseniz carimi sobeye tasimk istiyorum
-
- Salgın Koruyucusu
ARKADASLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BU KADAR YARDIM ETTİNİZ ANCAK SORUNUM ÇÖZÜLMEDİ 1280x720 YAPTIM HALA OLMADI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...Silahci yazdı:Çözüm 1280x720 çözünürlükte. Diğerlerinde sorun yaşarsın. Nedeni ise sanırım senin laptop Ati ekran kartı kullanıyor.
Saygılar.
-
- Salgın Koruyucusu
sis mirage 3 graphic ,onboard Grafikchip , DirectX 9, Shader 2.0 ekran kartım bu sindi ne yapcam bu ekran kartı sorun cıkarırmı ?
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Ekran kartının ayarları ile oyna bakalım bir de, masaüstüne sağ tıklayınca, ya da görüntü ayarlarından ulaşabilirsin ayar bölümüne. Değişik bir ekran kartı. Bilemedim. Benden paso. K.bakma. Kolay gelsin.